2821
2789
عنوان

درباره سقط

192 بازدید | 16 پست

الان یه خانمی تو نی نی سایت می خواست بچمو سقط کنه منم الان ویدیویی تو اینستا دیدم که دردم اومد خواهش میکنم ببینیدش

فیلم سقط

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره ی بچه بیاد تو دنیا بدبختی بکشه خوبه

اما اینجوری بکشیش خوبه؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

تو رو خدا اگر بچه نمیخواین درست و حسابی جلوگیری کنین من جای هیچ کس نیستم ولی اگر شرایطشو ندارین چمیدونم از لحاظ روحی اقتصادی فلان جلوگیری اساسی داشته باشین که بعدا مجبود نشین تکه تکه شدن بچتونو تحمل کنین😭😭😭😭😭

لایک ممنوع🚫                       نی نی یار حذف تاپیک ۲

من حتی دهمین بچمم باشه سقط نمیکنم 

به جاش تمام تلاشمم رو میکنم تا زندگی خوبی براش بسازم

جای هیچکس نیستیم زندگی هر کس به خودش مربوطه بخصوص بارداری که امادگی جسمی و روحی خیلی زیادی میخاد

درسته جای هیچ کس نیستیم و نباید برای کسی تصمیم بگیریم ،  جنین یه انسانه و ما حق نداریم حق حیات رو ازش بگیریم، ما فقط مسئول بزرگ کردنش هستیم...

آره ی بچه بیاد تو دنیا بدبختی بکشه خوبه

از کجا معلوم که بدبختی میکشه، ما که از آینده هیچ کس خبر نداریم، این بچه ها به خواست خدا میان تو این دنیا و بعصی از خانوم ها خیلی راحت خواست خدا رو نادیده می گیرن و جون بچه رو میگیرن...

بیاد تو دنیا هر لحظه بمیره و بشکنه بهتره گویا  

تو دنیا اومده، فقط فعلا دیده نمیشه،

این حرف شما مثل این میمونه که بگی فلان بچه یک ساله چون زندگی سختی داره باید کشته بشه تا راحت بشه...

در ضمن ما از آینده هیچ کس خبر نداریم که بخواییم حق حیات رو ازش بگیریم

درسته جای هیچ کس نیستیم و نباید برای کسی تصمیم بگیریم ،  جنین یه انسانه و ما حق نداریم حق حیات ...

ما دستگاه چاپ نیستیم ما هم ادمیم ما هم حق انتخاب داریم مه میخایم بدنمون درگیر بارداری باشع یا نه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
ما دستگاه چاپ نیستیم ما هم ادمیم ما هم حق انتخاب داریم مه میخایم بدنمون درگیر بارداری باشع یا نه

اگه همه زندگی این دنیا باشه، آره حق داریم، اما این دنیا فوقش صد ساله، اون دنیا بینهایته

بعدش مگه بچه داری چقدر سخته که بخواییم با سقطش آزاد باشیم 

همه لحظه های زندگیمون دست خداست