2777
2789

کافیه بنظرم

فصلی خرید کنی خیلی بهتره تا یهو همه چی بخری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکت باشه ولی دم عروسی به‌نظرم با این گرونی و فشار های روانی یکم مراعات همسرو بکنیم بد نیست

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

اسی خرید کت و شلوار با خانواده شماست . الانم که چشم و همچشمی زیاده یکی تو عروسی تیپ شوهرتو ببینه میگه اینا نداشتن که براش کت و شلوار بخرن انقد مسخرتون میکنن و حرف پشتتون میزنن که نگو خودتونو سوژه فامیلاتون اللخصوص فامیلای شوهرت نکن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اسی خرید کت و شلوار با خانواده شماست . الانم که چشم و همچشمی زیاده یکی تو عروسی تیپ شوهرتو ببینه میگ ...

عزیزم هم کت شلوار به نامزدم نمیومد،هم خودش اصرار داشت کت شلوار نمیخام ،هم تو شهر ما زیاد براشون فرق نداره کت تک بپوشه داماد یا کت وشلوار ،نمیخام به زور نامزدمو وادار کنم چیزی رو ک دوست نداره بپوشه ک