2777
2789
عنوان

جدیدن حس میکنم خیلی قیافم زشت شده

303 بازدید | 20 پست

چن روز پیش میخاستم برم ارایشگاه

صورتمو اصلاح وپاکسازی کنم

موهامم خیلی وقته رنگ نکرده بودم

خاستم رنگ وکراتینه کنم ک مامان بزرگم فوت کرد

الانم اجیام ومامانم میگن زشته بخای الان اینارو انجام بدی صبرکن ۴۰روز بگذره بعد..😢

اگ رسم دارین ک تا چهلم صبر کنید، الان رنگ نکن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحش شاد

خیلی رسم بدیه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

نمیدونم هرکس عقایدی داره ولی خودم تاسال همسرم آرایشگاه نمیرم💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

وااااا ربطی نداره برو کار خودتو بکن من عزیز ترین کسمم بمیره تا نرم اریشگاه موهامو رنگ نکنم نرم حموم  بالا سر جنازه نمیرم 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
روحش شاد خیلی رسم بدیه

مگه اینم رسمه؟ 

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

پاکسازی و کراتین که دیگ اشکالی نداره

گرچه بقیشم از نظر من اشکال نداره  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
جدی؟؟

اوم جدی،  تاالان کسی از فامیلای نزدیکمون نمرده ولی دوستام جلو خودم تصادف کردن مردن منم رفتم اریشگا موهامو رنگ کردم بعدشم رفتم حموم رفتن خاکسپاریشون  این پنجشنبه هم بیاد سالگردشونه 

مگه اینم رسمه؟ 

اره

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
 وااااا ربطی نداره برو کار خودتو بکن من عزیز ترین کسمم بمیره تا نرم اریشگاه موهامو رنگ نکنم نرم ...

خدانکنه گلم ایشالاداغ نبینی ولی عزیزترین کس فرق میکنه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
برو انجام بده بابا دل خودت مهمتره  به حال اون مرده چه فرقی داره؟  پیش فک و فامیل خواستی ...

اره منم ب شوهرم گفتم گف پول میدمت برو انجام بده

ولی اجیام ومامانم میگن صبرکن

ولی واقن نمیشه صبرکنم اینجوری حالم از خودم بهم میخوره

اوااااااااااااااع برو آرایشگاه دختر . گوش نده به حرف کسی روحیه تو مهمه و بس . خدا مادربزگت رو بیامرز ...

مرسی گلم

عاره میرم

اینجوری خودمم خودمو تو اینه میبینم اذیت میشم

2790
2778
2791
2779
2792