2777
2789
[QUOTE=229556365]من دوروز تاخیر زدم یه خط افتادصبحش زدم بعد چند ساعت یه حاله کمرنگ بودحالا نمیدونم ب ...

انشاالله که هستی عزیزم..ب ای منم دعا کن🙏

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هیچ علائمی نداشتی؟ روز موعدت بی بی زدی؟

نه من فقط از ده روز قبل موعدم کمی سینه درد داشتم مثل وقتای دیگه قبل پویودی.الانم دارم یکم.ترشح هم هیچی ندارم.دو روز از موعدم گذشته،امروز بی بی زدم.

من مدروفم میخوردم برامنظم شدن پری این ماه نخوردم شایداز اونه پریود نمیشم

همین منم شک کردم شاید بخاطر دوفاستونه خاک بر سره😑🤨

انشاالله هر چی به صلاحمونه

شما دوره هات ۲۸ روزه هست؟

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
خوشبحالت مبارک واس منم دعا کن

اخه حالا که هنوز چیزی معلوم نیس فقط یه هاله خیلی کمرنگه،واقعا نمیدونم هستم یا نه......انشاله عزیزم به زودی باردار میشی😘😘😘😘😘😘😘

نه سی روزه

یعنی الان ۳۹ روز گذشته؟خوب دختر بی بی چک بزن..شاید الان درست نشون بده

میترسم بزنم منفی شه😔

آره خیلی سخته..ولی عزیزم خوب برات روشن میشه،مطمئن باش الان دقیق بهت نشون میده‌.

من شوهرم خیلی بهم میگفت صبر کن..چند روز بگذره من گفتم نه میخوام بزنم..دو روز گذشت زدم منفی شد..امروزم گذاشتم که میشه ۳ روز بازم منفی..انشاالله که خیره..به امید خدا.