2777
2789
عنوان

محدودیت زنا

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 27 پست
ومن که کلا خودم دوست ندارم تنها برم دوست دارم باهام باشه اینطوری راحت ترم😀

اخه عزیزم منم برای تفریح دوست دارم با اون باشم ولی وقتی کار دارم وقت اداری هم تموم میشه تا اون بیاد 

درک نمیکنه واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عزیزم منم برای تفریح دوست دارم با اون باشم ولی وقتی کار دارم وقت اداری هم تموم میشه تا اون بیاد& ...

شوهر من گاهی ببینه شرایط اوکی نیس ونمیتونه باهام باشه سعی میکنه تا جایی ک بشه خودش منو برسونه اون اون مکان یا گاهی زنگ پیزنه میپرسه کارت تموم شد یانه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

کوتاه نیا تا کم کم کنار بیاد با مساله 

البته نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید ... مشاوره بگیر 

بنظر من گیر بده بگو باید برم یا کارتو تعطیل کن پاشو ببرم یا با اسنپ میرم وگرنه زنگ میزنم داداشت بابات عموت شوهر عمه ت بیان ببرنم برسونم و برگردوننم

وقتی محدودیت میذاره باید خوش جورشو و فشارشو بکشه نه که به تو فشار بیاره 

به خونواده خودت نگیا ببرنت بدعادت میشه

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
آفرین ولی کو گوش شنوا واسه همچین مردایی،فکرکنم میترسن زنشون رو از دست بدن وادمایی بهترازخودشون با زن ...

تازه تو بحثا هم میگه زن باید ازاد باشه بخاد میمونه نخاد میره ادم نمیتونه یکیرو به زور نگه داره😑😑یکی نیست بگه تو یکی دیگه این حرفارو نزن

اخه عزیزم منم برای تفریح دوست دارم با اون باشم ولی وقتی کار دارم وقت اداری هم تموم میشه تا اون بیاد& ...

آها اره دیگه خب کسی نیست باهاش بری داداش خواهر

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺
نه همه سرکارن فقط مامانمه ولی خب وقتی خودم میتونم برم چلاق نیستم چرا یکی دیگرو باخودم بکشونم 

بهش بگو ببین راضی میشه🙁

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺
نه همه سرکارن فقط مامانمه ولی خب وقتی خودم میتونم برم چلاق نیستم چرا یکی دیگرو باخودم بکشونم 

اره حس یه ادم کودن بهت دست میده وقتی اینجور رفتاری ببینی انگار بلد نیستی خودت از پس کارت بر بیای با اینکار  ب مرور اعتماد بنفست صفر میشه متاسفانه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اره حس یه ادم کودن بهت دست میده وقتی اینجور رفتاری ببینی انگار بلد نیستی خودت از پس کارت بر بیای با ...

من دختریم که تو این زمینه ها خیلی اعتماد بنفس دارم هرجا بگن میرم کارای اداری انجام میدم تو خونه هم کارامو خودم میکنم مثلا پرده و بخاری نصب کردن و ...ولی تو فامیل شوهرم دخترا میترسن حتی با اسنپ برن یه جا😐حرفشونم اینه اونا سرخود نیستن😐😐ولی بنظر من اونارو ناتوان وضعیف تربیت کردن اونم تو این جامعه

من دختریم که تو این زمینه ها خیلی اعتماد بنفس دارم هرجا بگن میرم کارای اداری انجام میدم تو خونه هم ک ...

دقیقا همینطوره عزیزم میفهمم چی میگی 

حوصله دعوا ندارم

عمه خدا بیامرزم میگفتم درختی که نرم باشه از داخل کرم و مور میزنه 

...نرم نباش محکم باش وگرنه از داخل داغون میشی...ته ته ش دعواتون میشه ... پاشو برو هرکاری دلت میخواد بکن شب هم اومد براش تعریف کن ...حتی اگه دعواتون شد بازهم همین کار رو تکرار کن آنقدر تکرار کن تا اون از دعوا خسته شه 

چاره ای نداری بهش بگو تا زمانی که کارم درسته بری آسمون بیای زمین کوتاه نمیام 

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ