2789
عنوان

غسل

469 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها میشه کمکم کنید من ناخن کاشتم و الان غسل جنابت و هیز به گردنمه و میخام انجام بدم ولی میگن باید غسل جبیره انجام بدم نیتش چجوریه و باید چی بگم که این 3 غسل رو باهم انجام بدم  فقط میخام نیتش رو بدونم مراحلشو بلدم مرسی عزیزای دلم

غسل جبیره  فک نتونم انجام بدی و قبول نیست

چون تا زمانی ک میتونی ناخنت رو ورداری و ضرر حانی واست نداشته باشه قبول نیست

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فقط دوش میگیرم الان دعوا میشه

البته نظر شخصی شماست من فقط میخاستم بپرسم مثلا میزارید بعد چند بار دوش میگیرید یا ن همون موقع حتما میرید برای دوش گرفتن و اگه گذرتون افتاد مسجدی جایی برای مراسمی چیزی چیکار میکنید.

البته نظر شخصی شماست من فقط میخاستم بپرسم مثلا میزارید بعد چند بار دوش میگیرید یا ن همون موقع حتما م ...

همون موقع دوش میگیرم

تا حالا پیش نیومده مسجد یا جایی اگرم باش خوب دوش گرفتم تمییزم در واقع من هرروز دوش میگیرم

وا

ارع..مطمئن نیستم ولی فک میکنم تا زمانی ک بتونیم مانع رو برطرف کنیم قبول نیست...یعنی شاید بتونی واسه یبار اینکارو کنی اونم فقط واسه نماز ک نمازت عقب نیفته

ولی واسه غسل بعدی و نماز بعدی ک وقت هست باید مانع رو حتما برطرف کنی

و بعضی وقتها هم حتی قضای اون کار رو دوباره ب جا بیاری

واسه همینه ک دوس ندارم ناخن یا مژه یا هرچیزی رو انجام بدم چون نمتونم غسل صحیح داشته باشم

ببین غسل ک نداشته باشی مثلا بخای بجه دار بشی...باید پاکیزه باشی تا خداوند بچه صالح و سالم بده

من خیلی مذهبی نیستم...نمازم متاسفانه نمیخونم

ولی از وقتی فهمیدم موقع رابطه با شوهر و اقدام ب بارداری نبلید غسلی ب گردنت باشه..خیلی واسم مهم شده

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

سلام با لاک قبول نیس چون اب باید تمام قسمت ها بخوره و شسته شه وضوهم باطله مخصوصا غسل 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
من فقط دوش میگیرم الان دعوا میشه

دوش که غسل نیست نیت غسل مهمه شما فقط اب ریختنشو دیدی

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
میگم میتونم بگم نیت میکنم غسل جبیره هیز و جنابت

اره همونه دیگه نیتش نیت میکنم غسل جیبره بگیرم برای پاکی واجب قربت اله  الله 

خو من اینجور میگم نبت میگم غسل جبیره حیض و جنابت قربتن الی الله

غسل جیبره برای کساییه که ضخم دارن و اب نباید بخوره یا باند پیچی شدن ینی مجبوری نه برای لاک