2821
2789
عنوان

نی نی یار شب

1810 بازدید | 211 پست

چرا توهین ی سری ب اصطلاح ادم رو بی جواب میذارین

میخوام بدونم اگر منم اون حرفا رو الان بهش بزنم بازم میذارین همچنان توی سایت بمونم؟

من ازتون جواب میخوام

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
سوال منم هست

واقعا خیلیا شاکی هستن 

جالبه ما ک شاکی هستیم تعلیق میشیم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

سلیقه ای عمل میکنن عزیزم 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

وای منم الان یع کاربری ک خودشو ب جای زن جا زده درخواست رابطه از یه کاربر کرده رو ب نی نی یار گفتم

ک تعلیقش کنه تعلیق نکرد هیچ ک گفت تاپیک برا بقیه زدن ممنوعه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آرزوهام مردن🙂
سلیقه ای عمل میکنن عزیزم 

نمیشه اگر اینطوریه همه ما بی ادبی رو بلدیم

دقیقا. اینجا رسیدگی ها سلیقه ای هست. گاهی شده افرادی بدون دلیل موجه تعلیق شدند اما برخی دیگر با دهها تاپیک فحاشی روز به روز گستاخ تر و پایدارتر می شوند.

رسیدگی هر سه نی نی یار تقریبا به همین منوال است.

بیشتر آدمهای دنیا دیوانه بودند، آن بخشی هم که دیوانه نبودند عصبی بودند، آن بخشی هم که دیوانه یا عصبی نبودند احمق بودند(چارلز بوکوفسکی)
وای منم الان یع کاربری ک خودشو ب جای زن جا زده درخواست رابطه از یه کاربر کرده رو ب نی نی یار گفتم ک ...

تاپیکاتم قفل شدسریع

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
واقعا خیلیا شاکی هستن  جالبه ما ک شاکی هستیم تعلیق میشیم

اره 

منم دو روز پیش تعلیق شدم 

باز یه کاربری دیگه زدم 

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛
وای منم الان یع کاربری ک خودشو ب جای زن جا زده درخواست رابطه از یه کاربر کرده رو ب نی نی یار گفتم ک ...

نی نی یار شب اینطوری نبود

همه میگفتن اینطوری هست من باور نمیکردم تا اینک برای خودم پیش اومد

نمیشه اگر اینطوریه همه ما بی ادبی رو بلدیم

چی شده؟ 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز