2777
2789
عنوان

لمینت متحرک

212 بازدید | 18 پست

بچه ها دم عیدی تاج دندون نیشم شکست 

حالا میخام بره خونه مادر شوهرمم

گفت به نظرتون لمینت های متحرک به درد میخورن ؟؟؟ 

بعد عید نوبت ایمپلنت دارم تا اون موقع خیلی ضایعس

من عاشق نی نی ام

اره

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه اش چقدره؟ لمینت هیچ ضرری نداره ؟ اگه دندونت خراب بشه چی ؟ مراقبت لازم داره؟    

اینا مث پلاستیک میمونه من دندونم شکسته واسه اینکه معلوم نباشه میگم

من عاشق نی نی ام
شما دیدین اطرافتون کسی استفاده کنه ؟

نه ولی تبلیغاتشو زیاد دیدم زیاد بدم‌نیست

یکی برسع بع دادم دلمو بع یکی دادم از خوبای روزگاره مثل اونو کسی ندارع😌 اون توی دلارامم😻💘🍯 ........دلبرم هم توی دلبراماوحشی هم نفسی هم دلبر🙈❤.....تخسمم😝توی نگینم خیلی دوستت دالم🫂🤍.......یکتایی هم عشق منه😚💛

منظورت از لمینت متحرک از کدوماس؟ 

عکس شو داری؟ 

من دندون جلو رو ایمپلنت کردم تا زمانی که ایمپلنت جوش بخوره حدودا ۳ یا ۴ ماه از پروتز موقت برای دندون جلو استفاده کردم. خیلی هم خوب بود و اصلا کسی متوجه نمیشد. خیلی هم ارزون بود

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫