2777
2789

عزیزم تاپیک یکی مونده به آخرم برای اونهایی که حاجت دارن و نمیدونن چه دعا کنن مفیده

دعاهایی که ازشون حاجتهای بزرگمون رو گرفتیم نوشتیم. همه کامنت هارو بخونید❤😘 حاجت روا بشید همه

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به چیزهای مثبت زندگی فکر کن و افکار ناراحت کننده رو از خودت دور کن به زودی صاحب یک پسر زیبا خواهی شد

واقعا نمیدونم چجوری افکار ناراحت کننده از خودم دور کنم دیگه نمیدونم چیکار کنم دست من نیست ولم نمیکنن

به چیزهای مثبت زندگی فکر کن و افکار ناراحت کننده رو از خودت دور کن به زودی صاحب یک پسر زیبا خواهی شد

از افکار نارحت کننده ای که تو ذهنم میاد ولی بهشون توجه نمیکنم اما میان میترسم خیلی درموندم

از افکار نارحت کننده ای که تو ذهنم میاد ولی بهشون توجه نمیکنم اما میان میترسم خیلی درموندم

اصلا نترس عزیزم این افکار برای همه پیش میاد مهم اینه که فقط به چیزای مثبت فکر کنی

برای سلامتی پدرم دعا کنید
اصلا نترس عزیزم این افکار برای همه پیش میاد مهم اینه که فقط به چیزای مثبت فکر کنی

میشه از حس ششمت کمک بگیری ببینی این افکار تموم میشن یا نه؟ دوسال اینطور شدم دلم میخواد مثل قبلم باشم