2789
عنوان

اهل قم کجایید؟؟؟؟

87 بازدید | 14 پست

فردا میخام بیام خرید برا لباس عید برا دخترم کجا لباس مناسب و قشنگ داره

خدا ممنون که باهات درد دل میکنم و تو منو محکم بغل می‌کنی😭حسین جان نام تمام پسرانت را علی بنهادی ،ای به قربان دل بابایی تو❤️

سلام با اجازه استارتر

ماگروه خانمهای قم داریم در

( تلگرام)...

میتونید تشریف بیارید..شاید پیامم براتون تکراری باشه ببخشید  🙏

داخل تلگرام  به ایشون پیام بدین    

Manokhoodaaa@

....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

آیدیشون

Manokhoodaaa@

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه کم دیگه بیا تا تهران بهتره ک 

کاشونی هستیم،قم و بیشتر تهران بلدیم تهران کجا لباس خوب داره🥰

خدا ممنون که باهات درد دل میکنم و تو منو محکم بغل می‌کنی😭حسین جان نام تمام پسرانت را علی بنهادی ،ای به قربان دل بابایی تو❤️

هپی لند تو تخفیفش خوبه...ریکالاکو تا سه سال داره خوبه...بهار شاپ خوبه...بازار و زنگارکی هم بگردی خوب پیدا میشه

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
هپی لند تو تخفیفش خوبه...ریکالاکو تا سه سال داره خوبه...بهار شاپ خوبه...بازار و زنگارکی هم بگردی خوب ...

اینایی که میگی آدرسش کجاس پیج اینستا دارن برم ببینم

اینایی که میگی آدرسش کجاس پیج اینستا دارن برم ببینم

من اینستا ندارم ولی اره همشون دارن...ریکالاکو بلوار امین هست...هپی لند شهرک قدس  و جمهوری هست...بهارشاپ کلهری هست...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
من اینستا ندارم ولی اره همشون دارن...ریکالاکو بلوار امین هست...هپی لند شهرک قدس  و جمهوری هست.. ...

اگه قیمت خیلی مسئله نیست واست آیلین سر فلکه زنبیل اباد هم شنیدم خوبه فقط یکم گرونه

من اینستا ندارم ولی اره همشون دارن...ریکالاکو بلوار امین هست...هپی لند شهرک قدس  و جمهوری هست.. ...

تشکر عزیزم