2777
2789
عنوان

ماسک ضد لک

449 بازدید | 9 پست

سلام قشنگا😍

میشه یه ماسک معرفی کنید واسه جای لک

جوش زدم دست زدم بهشون لکش موند

دکتر دارو داد یکم کم رنگ شدن ولی خب میخوام کامل رفع شه

صابون تریاکم استفاده میکنم خوبه

ولی میخوام ماسک خانگیم بزنم

کسی پیشنهادی داره؟

صابون نزن ب پوستت لطفا ....ماسک هم سیب زمینی رنده شده با اب لیمو ولی من ب ماسک خونگی اعتقاد ندارم

دکتر گف باید صابون استفاده کنی

خودش صابون مخصوص نوشت

اونو استفاده کردم فوق العاده بود

فوق تخصص پوست تجویز کرد

حرف اولو میزنه توی شهرمون دکتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر گف باید صابون استفاده کنی خودش صابون مخصوص نوشت  اونو استفاده کردم فوق العاده بود فوق ت ...

کدوم شهر چه دکتری ....من خودم محصولات پوستی میفروختم ی زمان اصلا ب چشم دیدم صابون تریاک بدرد نمیخوره چند سال دیدیم و کلا phصابون باعث میشه صورت زودتر پیر بشه و‌چین‌و‌چروک تو ک‌اینجور دکتری داری و میری پیشش چرا ماسک خونگی؟؟؟؛ خب برو همون بهت دارو بده دیگه این چ کاریه اون بهتر می‌دونه چ بده و اینکه زودتر جواب میگیری

کدوم شهر چه دکتری ....من خودم محصولات پوستی میفروختم ی زمان اصلا ب چشم دیدم صابون تریاک بدرد نمیخوره ...

دکتر جوانبخت،خرم آباد...

نه ایشون صابون نو آکنه دادن بهم و قرص و ژل و کلیندا مایسین

جوشام کامل کامل برطرف شد

متاسفانه لکش مونده

البته همون داروای خودش تاثیر خیییلی

زیادی رو لکا داش ینی کم رنگشون کرد 

خودم خونم خرم آباد نیست برم پیشش واسه لکا

شهرستانی ک ساکنم دکتراش خوب نیس واسه جوش رفتم نتیجه نگرفتم

صابون تریاکم یکی از دوستام معرفی‌کرد

چن روزه میزنم پوستمو روشن کرده واقعا

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت یا لیزر میرفتم جلس ...

چشم عزیزم تشکر بابت پیام

ولی خیلی مترسم از این خریدا بکنم

یعحی اطمینان ندارم

چون خیلی مراقبت از پوستم دارم و خیلی حساسم روش

یعنی یه جوش کوچیک میزنم باید برم دکتر

چشم عزیزم تشکر بابت پیام ولی خیلی مترسم از این خریدا بکنم یعحی اطمینان ندارم چون خیلی مراقبت از پ ...

خب منم همینطور بودم دیگه پوستم خوب بودا اولشرفتم لیزر لک افتاد بهش...لک لیزر بود هر دکتری رفتم گفتن لک لیزر نمیره..اصلا بگم من چه کارایی نکردم