2777
2789
عنوان

دلم گرفتع

132 بازدید | 9 پست

باشوهرم بحثم شده نمیدونم چه مرگم شده حس میکنم واسه کسی ارزشی ندارم حس میکنم شوهرم دوسم نداره همش ترس دارم میگم ولم میکنه امشب دیگه به جایی رسیدم که پسر دوساله م روش دست بلند کردم خوابید نشستم دارم گریه میکنم بمیرم براش دستم بشکنه من چرا اینجوری شدم

عزیزم دعوا توی زندگی طبیعیه. اصلا زندگی که دعوا توش نباشه اصلا زندگی نیست 

شما هم ایساله با شوهرت آشتی میکنین 

برات دعا میکنم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به خودت مسلط باش. خودتو سرزنش نکن

ولی قول بده دیگه بچه رو نزنی

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

طفلک بچم خدامنو بکشه بشکنه دستام الان نگاش میکنم گریه م میگیره چقدر معصوم خوابیده

نگو اینطوری عزیزم. خدا می بخشه. اعصابت خورده ولی آخه بچه دو ساله که چیزی حالیش نیست. برادرزاده منم همسن بچه شماست و واقعا شیطونه

شوهرتون چیزی نگف؟  

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

نگو اینطوری عزیزم. خدا می بخشه. اعصابت خورده ولی آخه بچه دو ساله که چیزی حالیش نیست. برادرزاده منم ه ...

نه اونم میدونه اعصابم خرابه میبینه حالم خوب نیست همش گریه میکنم خسته ام 

نه اونم میدونه اعصابم خرابه میبینه حالم خوب نیست همش گریه میکنم خسته ام 

دمنوش گل گاو زبون دم کن و بخور. خودتو ناراحت نکن این دنیا ارزش نداره. همه مشکل دارن یکی کم یکی زیاد. 

💚