کایندلی مدیر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 45 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست سلام بچه ها امروز تونستم به لطف وکیل حاذق و باسوادم حقم از حلقوم شوهرم بکشم خدایل شکرتمهریه م و تا ریال اخر از ش گرفت بچم و گرفت جهیزیه م نفقه خدایا شکرت بابت انسانهایی که بجای نزدیکانت پشتت وایمیستن حقت میگیرین 1400/12/17 | 23:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی__جنوبی عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 3473 من تبریزم کل مهرم و گرفت من یبارم نرفتم حق الوکاله یکم اول گرفت بقیه بعد گرفتن مهرم حلالش وا ... خب چقد حق الوکاله دادی کلا روهم رفته در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
کایندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 45 چند سکه بود بچه ات دختره یا پسر حضانت دائمشو گرفتی؟!! دختر اره تونست با یبارسابقه بستری تو راضی الکی راه پیدت کنه بگیره حصانت ش و برام
کایندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 45 خب چقد حق الوکاله دادی کلا روهم رفته گلم من توافقی حرف زدم برا کل پرونده هام رفت حضانت نفقه مهریه
بانوی__جنوبی عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 3473 دختر اره تونست با یبارسابقه بستری تو راضی الکی راه پیدت کنه بگیره حصانت ش و برام بستری از نظر روانی مشکل داشت همسرت؟!!! در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
بانوی__جنوبی عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 3473 گلم من توافقی حرف زدم برا کل پرونده هام رفت حضانت نفقه مهریه خب شماره وکیلو. میدی لطفا در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
کایندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 45 بستری از نظر روانی مشکل داشت همسرت؟!!! نه اون تونست راه پیدا کنه مثلا بچگی برده بودن برا اعصابش از اون استفاده کردیم زرنگی وکیل🤗
بانوی__جنوبی عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 3473 نه اون تونست راه پیدا کنه مثلا بچگی برده بودن برا اعصابش از اون استفاده کردیم زرنگی وکیل🤗 مشخص کاریلدهخب شماره اشوبده لطفا در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
کایندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 45 مشخص کاریلده خب شماره اشوبده لطفا من تبریزم ها گلم
بانوی__جنوبی عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 3473 من تبریزم ها گلم میدونم عزیزمفقط لطفا شماره تگاس و اسم فامیل وکیلتو بهم بده در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
کایندلی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 45 میدونم عزیزم فقط لطفا شماره تگاس و اسم فامیل وکیلتو بهم بده خصوصی پیام بزار برام