2777
2789
عنوان

به کی میگید خراب؟

551 بازدید | 50 پست

دوستان همین اول بگم اینی که میپرسم واسه مقالمه!

یه مقاله روانشناسی و دینی ایناست

قرار نیست دعوا کنیم

شما به کی میگید خراب؟البته کلمه درستی نیست 

چه پسر چه دختر

لطفا جنبه داشته باشین🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی ک جینداس

جینداها هم مشخصع ک چیکا میکنن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

به کسی که تعهد و وفاداری براش تعریف نشده

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

به کسی که حیا اصلا نداشته باشه و رابطه های ناجور داشته باشه ! البته تابحال بخودم اجازه ندادم حتی درمورد کسی هم که بنظرم.اونجوری بوده این کلمه رو بکار ببرم.چون اصلا در شان هیچ خانوم یا اقایی نیست

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم