2777
2789
عنوان

امروز همسرم........

325 بازدید | 31 پست

خانوما امروز همسرم بهم گفتم میخام عرق بخرم بیارم خونه میدونه من بدم میاد یه چند باری قایمکی رفته جایی خورده که اونا آدمای درستی نبودن دوس ندارم بیاره خونه ولی چاره ای ندارم دوس دارم هر کار میکنه بغل گوش خودم انجام بده امروز بهم گفت تو سرتو کردی تو لاک خودت از هیچی خبر نداری گفتم میترسم به عرق اعتیاد پیدا کنی مسخرم کرد  بنظرتون چه برخوردی انجام بدم بذارم بیاره یا نه ؟میترسم به منم بگه بیا بخور😐هیچیت نمیشه شما جای من بودید چیکار میکردیم آیا من سختگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی من یبار خوردم افتضاحههه 

خیلی درد کشیدم😁💔

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

عزیزم کاری به اینکه اون بهش معتاد بشه یا تو طوریت بشه نداشتع باش 

عرق حرام است حراااااام

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

بهش به هیچ وجه اجازه نده شده دعوا کنی ببین گلم افرادی که عرق میخورن یا معتادان خانوماشون فکر میکنن بیارن عیبی ندارد بغل گوش خودم باش اینا اما این مجوز اول نابود شدن زندگیشون به هیچ وجه قبول نکن مشاوره خواستی بروپیش سید هادی معتمدی 

نه والا از عرق متنفرم نه برا مسیله مذهبیش برا اعتیادش

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!