2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم؟!

509 بازدید | 14 پست
من هیچ وقت حتی وقتی با دوستام صحبت نیکنم کمتر از عزیزم جانم بهشون نمیگم.هیچ وقت کسی رو ضایع نمیکنم. هیچ وقت تیکه نمیپرونم واقعا از این کارابدم میاد. همیشه سعی میکنم کارامو خودم انجام بدم حتی اگه شد و از دستم براومد کاردوستم هم انجام میدم البته خیلی کم پیش میاد ولی انجام میدم. هیچ منتی هم نیست. ولی نمیدونم چرا دوست صمیمی ام دقیقا برعکس رفتار میکنه. توی جمع یکی از تفریحاتش ضایع کردن و مسخره کردن منه. کاری که من هیچ وقت باهاش انجام نمیدم. یا جتی توی صحبت کردن هم همین طور. نمیدونم تقریبا بیشتر دوستام همین طورن. من حساسم یا دوستاموبد انتخاب میکنم؟
رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان کیانا دوره زمونش شده دیگه والا منم دوستم که از کودکی با هم بودیم همین کارا رو کرد که دیگه تصمیم گرفتم باهاش قطع رابطه کنم الانم اصلا پشیمون نیستم خیلی بخشش کردم اما لیاقت میخواد با ما بودن که هر کسی لیاقتش رو نداره
تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
بعضیا شعورشون نمیرسه بهتره با کسی که لیاقت داشته باشه دوستی کنه لیاقت رفتارای شایسته تو حیف من و شما نباشه برا کسی که ارزش نداره اینقدر خوبی کنیم
تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
بعضی وقتها میگم شاید اشکال از من. چون بقیه اینطوری نیستن و راحت کنار میان. اما من ناراحت میشم بهم برمیخوره. همش میگن تو خیلی پاستوریزه ای. الان که نگاه میکنم دورهمی نبوده که توش به من برنخورده باشه.
تا حالا تقریبا همیشه این کارو کردم. هربار تا یه جایی تذکر دادم تا یه جایی ام تحمل کردم ولی بعد جدی و محترمانه حرفامو زدم و ازشون دور شدم. خوب این شده کار همیشه ام. تو هر جمعی هم که میرم میبینم اکثرا همین طوری اند. من نمیتونم با این شرایط کنار بیام همش حرص میخورم
مثلا توی یه جمعی بودیم یکی با هم اتاقیش دعواش شده بود و داشت میگفت اون ال کرده بل کرده. من سرم به کار خودم گرم بود و سعی کردم اصلا دخالت نکنم یه چندبار ازم پرسید منم محترمانه گفتم چون اون آدم نیست نمیشه نظر داد صاف بهترین دوستم که همخونه امه برگشت گفت تو دیگه خفه!
آره به این رسیدم که وقتی باهاشون همسفره میشی خودشونو نشون میدن. نمیتونم خیلی چیزا رو تحمل کنم و از همه بدتر اینکه وقتی ناراحت یا عصبی میشم بسیار سریع توی صورتم خودشو نشون میده.