2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 24 پست
من باشم قبول میکنم چون مدرک و پول برای خودشه ولی دوست داشتن من فقط و فقط مخصوص منه و متعلق به هیچ کس ...

این واقعا دوسم داره میدونی ی قاضی ا مد خواست.اریم بله رو دا م ولی فرداش اون گف نه فهمیدم زمین خیلی گرده 

ب حرف مردم نمیشه زندگی کرد، آخه مردم کی هستن؟ کی میتونه تو زندگیت دخالت کنه!!! هیچکس!

نمیدونم خیلی پسرخوبیه ها ولی میترسم از چشمم بیوفته ولی میدونم هیچکس مث اون دوسم نخواهد داش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم من پسرم اول هرکامنت میگم نظرشخصیو خودمو عرض میکنم میتونه درست یا نادرست باشه اینکه میگن محب ...

سلام ۳سال تموم شده از وقتی رفتم دانش.اه تموم شد ولی بردی اون تموم نشده دوسش دارم معلقم بین دوس داشتنو دوس نداشتن ی رفتاراش اذیتم میکنه اینکه قلی ن میکشید مشروب میخورد درس می کرد یا عمین تتوش اسممو تتو کرد 

سلام ۳سال تموم شده از وقتی رفتم دانش.اه تموم شد ولی بردی اون تموم نشده دوسش دارم معلقم بین دوس داشتن ...

ای کاش کار های منفی شو اول پست میگفتی الان بهت حق میدم دو دل باشی

ای کاش کار های منفی شو اول پست میگفتی الان بهت حق میدم دو دل باشی

نمیدونم حس می کنم کاراش در شان خانوادم نیس خیلی سخته درس کردن مشروبو ببینی خوردنشو قلیون کشیدنو اینارو بیشتر اینکه درس میکنه اذیتم میکرد و همه چیو جار میزنه 

نمیدونم حس می کنم کاراش در شان خانوادم نیس خیلی سخته درس کردن مشروبو ببینی خوردنشو قلیون کشیدنو اینا ...

مم با این مورد اصلا موافق نیستم اگه منم جای شما باشم شاید قیدشو بزنم اینو مطمعنم با همچین فردی نمی تونم زندگی کنم