2777
2789
عنوان

عشق

132 بازدید | 24 پست

بچه ها من چندسال پیش با پسرخاله بابام دوست بودم که شهرستانین لیسانس حسابداری مغاز لوازم یدکی داره پولدارن ولی باهاش کات کردم وقتی وارد دانشگاه شدم خیلییییییییییی دوستم داش ولی نمیدونم چرا وارد دانشگاه شدم از چشمم افتاد الانم دوسم داره حتی اسممو تتو کرد رو دستش خیلی دوسم داره خیلی ولی حس می کنم بهم نمیخوره من خودم حقوق میخونم بابام دکتر همه خانوادم دکتری دارن اونم باباش مدیر مدرسس هم دوسش دارم هم میترسم زده بشم خیلییییی محبت میکنه خیلییییی نمید نم چیکار کنم از ی ور میترسم هیچکس مث اون دوسم نداشته باشه اون حتی چندسالم گذشته باز دوسم داره از ی طرف میترسم نتونم تحمل کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐حدس میزنم عاشق یکی میشی محل سگم بت نمیده😂😂😂ناراحت نشو ولی تا وقتی کسی محبت میکنه بهمون ناز گوز میریزیم ...وقتی کسی بی محلی میکنه میچسبم بش😐😐😐

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
هیچ مدرک و ثروتی بالاتر از دوست داشتن نیست این دوتا رو به هر قیمتی بدست میاری ولی دوست داشتن رو نه&n ...

نمیدونم شما جای من بودین چی میکردین من بخووام واقعا جونشم میده بهم 

نمیدونم حس میکنم چون من تو شهرم اون شهرستان یا اینکه شغلش ازاده اینا نمیدونم 

بخاطر مادیات ک نمیشه این تصمیمات و گرف🥴

ولی حق داری زندگی خودته خوب فکر کن اگ دوسش نداری بیخیال

! Yes. I'm like an iceberg
😐😐حدس میزنم عاشق یکی میشی محل سگم بت نمیده😂😂😂ناراحت نشو ولی تا وقتی کسی محبت میکنه بهمون ناز گو ...

دقیقا عاشق بکی شدم که عاشق یکی دیگه بود انقدر سرد رفتار میکرد که کات کردیم اخه میدونی بیشتر بخاطر این از چشمم افتاد که مشروب میخورد یا قلیون میکشید ولی بخاطرم گذاش کنار 

نمیدونم شما جای من بودین چی میکردین من بخووام واقعا جونشم میده بهم 

من باشم قبول میکنم چون مدرک و پول برای خودشه ولی دوست داشتن من فقط و فقط مخصوص منه و متعلق به هیچ کس دیگه نمیشه پس قدرشو بدون کمتر کسی دوست داشتن رو به زبون میاره که برام خیلی با ارزشه

خواهرم من پسرم اول هرکامنت میگم

نظرشخصیو خودمو عرض میکنم میتونه درست یا نادرست باشه

اینکه میگن محبت زیاد دل میزنه مصداق بارز حرفای شماست

از محبت زیاد خسته ای و ازطرفه دیگه هم میگی اگه اینو بزارم برم ممکنه هیچکس مثه این دوسم نداشته باشه،من از حرفای شما واقعا حس دوس داشتن دریافت نکردم چون اگه بود فکر به رفتن نمیکردی،مدرک رو بهونه کردی؟وقتی پول هست؟مدرک خوبه ولی شعور وذات یه چیز دیگس،کُلی آدم مدرک دار داریم توی جامعه که شعور حتی ندارن،تمام کنی بهتره چون توی دانشگاه هروقت حضوری بشه کلی پسر هست ومیبازی،نزار آدم بده تو بشی اگه ذات برات مهمه،نظرشخصیمو گفتم،موفق باشید..

در درون هر انسانی که میشناسید،انسانی هست که نمیشناسید..https://harfeto.timefriend.net/16435418775983