2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدو تولد چقد بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دکترگفت کمه 

بدو تولدش چند بوده مگه ؟ باید تا ۶ ماهگی دو برابر شه وزنش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
۳۱۰۰

وزنش الان عالیه ۴ماهگی باید ۶۲۰۰باشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وزنش الان عالیه ۴ماهگی باید ۶۲۰۰باشه 

آخه یکی ازاشناهاپسرش بیست روزبزرگتره نزدیک ۹کیلوشده واسه همین مادرشوهرم فقط بااون مقایسه میکنه این بیشتراذیتم میکنه 

ازدوماهگی تاالان تودوهفته هفتصداضافه شده فکرکنم تاسه ماهگی دوبرابربشه

نمیدونم خوبه به نظرم اینجور که دکتر پسر من میگفت وزنش خوبه خود دکترش که گفته کمه نگفت چی کار کنی و چه شیرخشکی بدی؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمیدونم خوبه به نظرم اینجور که دکتر پسر من میگفت وزنش خوبه خود دکترش که گفته کمه نگفت چی کار کنی و چ ...

رفلاکس داره گفت یه بارشیرخشک معمولی بده یه بارمال رفلاکس روبده که یبوست نشه 

آخه یکی ازاشناهاپسرش بیست روزبزرگتره نزدیک ۹کیلوشده واسه همین مادرشوهرم فقط بااون مقایسه میکنه این ب ...

یا ابوالفضل چخبرره پسر من ۴۱۰۰بدنیا اومد ۶ماهگی ۹کیلو بود

یا ابوالفضل چخبرره پسر من ۴۱۰۰بدنیا اومد ۶ماهگی ۹کیلو بود

من که باورنمیکنم اون باشیرمادرش انقدرتپل شده مطمنم بهش شیرخشک هم میده اونم بچه ای که باوزن ۲۷۰۰به دنیااومده

من که باورنمیکنم اون باشیرمادرش انقدرتپل شده مطمنم بهش شیرخشک هم میده اونم بچه ای که باوزن ۲۷۰۰به دن ...

چاقی چیه بابا پسر من چون استعداد داره خانواده پدریش همه چاقن ازالان بهش بستنی کلوچه قند اینا نمیدم غذاهم خیلی نمیدم معدش گشاد شه