2777
2789

لایک بیزحمت

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیرداره واقعا؟ خودت استفاده کردی؟ 

نه ولی شنیدم  از کسی ک میکفت  کلا برای تیرگی زانو ارنجم خوبه  اما باید بذاری یه ربع بمونه بعد کرم روشن کننده بزنی با تیغم شیو نکنی با موبر بزن موهاتو یا برو لیزر

سلام گلم کرم روشن کننده زیر بغل و کشاله ران دارم به همراه ژل اسکراب و روغن ارگان برای رفع تیرگی زیر بغل و کشاله ران 

قیمت پک کاملش 398 تومن

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
یه همچین چیزی گرفتم عزیزم تاثیری نداش 🥴😏😏😏😏

اینارو باهم مرتب استفاده کنی نتیجه میبینی کرم که روشن کنندس اسکراب لایه برداری میکنه روغن ارگان هم تا سه درجه روشن میکنه 

سلام گلم کرم روشن کننده زیر بغل و کشاله ران دارم به همراه ژل اسکراب و روغن ارگان برای رفع تیرگی زیر ...

روغن آرگان موی زیربغلو جنگل نمیکنه؟

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
روغن آرگان موی زیربغلو جنگل نمیکنه؟

به چه نکته ای اشاره کردی 🤣🤣🤣🤣 نه دیگه در اون حد 

راستی ژیلت هم استفاده نکنید دیگه اونم تیره میکنه

2790
2778
2791
2779
2792