کیا قرص روکین خوردن؟ من اولین باره از قرص ضد بارداری میخام استفاده کنم به خاطرکیستم، من قبلا ریفلاکس داشتم خوب شدم تقریبا نمیخام برگرده واین ک چ عوارضی داره؟ کسی صورتش لک اورده؟ یا جوش زده؟ من دو ورق بیشتر ننوشته برام واین ک از سه فروردین باید بخورم حالم بد نمیشه سرگیجه و اینا مسافرت هستیم نمیخام خراب شه تو رو خدا بگین هرکی تجربه داره دعای خیرتون میکنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم دکتر براکیستم رو کین نوشته از دیشب میخورم خدا کنه با یه دوره کیستم برطرف شه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
دیروز هم تاپیک زدم یادم رفته که دکتر گفت کی بخورم از دیروز که اول پریودم بود شروع کردم فکر نکنم ایرادی داشته باشه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
گلم اگه پلی کیستیک باشی که خوب شدنی نیست باید تغدیه ت رو اصلاح کنی وزنت بالا نره ورزش کنی با دارو ی ...
پلی کیستیک نیستم کیست فولیکولار دارم قرص کلومیفن خوردم متاسفانه آمپول آزاد سازی نزدم کیست شد کیست ازنوع ساده ست