2777
2789

اًٍوًٍمًٍدًٍيمًٍ گًٍرًٍگًٍاًٍرًٍوًٍ رًٍاًٍمًٍ کًٍنًٍیًٍمًٍ سًٍگًٍاًٍشًٍاًٍخًٍ شًٍدًٍنًٍ                                                                                                                                                                            

لطفا کسی جز استاتر ریپلی نکنه

عزیزم مبارکه ولی یه چیز میگم به دل نگیر اینجا زنای زیادی هستن امکان بارداریشون خیلی کمه و نازا هستن،بخاطر دلشون اینکارو نکن.

بسلامتی ایشالله سالم بیاد بغلت

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویییییی مبااااااااارکه هووورا 😅😁💖💛

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
نه عزیزم. این ماه اصلا حتی بهش فکر هم نکردم. چون درگیر اثاث کشی بودیم. اصلا فکرشو نمیکردم. 

مبارکت باشه عزیزم

یعنی بعد اقدامتون این ماه اصلا دراز نکشیدین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مبارکت باشه عزیزم یعنی بعد اقدامتون این ماه اصلا دراز نکشیدین؟

من این ماه کلا دو بار رابطه داشتم. یه بار که بعد از پریودیم. یه بار هم روز بعد از تخمک گذاریم. یعنی کلا اصلا فکرشو نمیکردم. انقد این ماه استرس خونه و اثاث کشی داشتم به هیچی فکر نمی‌کردم. اصلا فکرشو نمیکردم باردار بشم. 

من این ماه کلا دو بار رابطه داشتم. یه بار که بعد از پریودیم. یه بار هم روز بعد از تخمک گذاریم. یعنی ...

خداروشکر عزیزم 

میدونی منظورم اینه ک چون اصلا بفکر بارداری نبودین پس بعدش اصلا دراز نکشیدین زود بلند شدین درسته؟

آخه منم این ماه اقدام درست حسابی نداشتم خیلی امید دارم  که منم باردار بشم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خداروشکر عزیزم  میدونی منظورم اینه ک چون اصلا بفکر بارداری نبودین پس بعدش اصلا دراز نکشیدین زو ...

نه اصلا دراز نکشیدم. فک نکنم ربطی داشته باشه. امیدوارم برای شما هم این ماه نینی اومده باشه 😍