2777
2789
عنوان

جنیست بچه

76 بازدید | 9 پست

بضی از اطرافیان چقدر بیشعورن..حتی شوهر خودم و همچنین خانواده احمقش ی جوری دلشون میخاد بچه پسر باشه که حال آدم بد میشه 

من ۱۰ هفته حاملم اصلنم برا جنسیت مهم نیست

اما انقد میگن و میپرسن و وقتی علائم دختر داشته باشی قیافشون عوض میشه که آدمو به فکروخیال میندازن...

چقدر سخته ملاحظه کاری اینجور مواقع و اینکه نمیشه باهاشون برخورد کرد..مجبورم فقط لبخند بزنم...اگه نه دوس دارم با اخم هر چی از دهنم در بیاد بهشون بگمشما اینجور مواقع چ جوابی میدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم کی قراره این برتری جنسیت از سر یه عده بیفته عقب موندگی و جهان سومی یعنی همین این یه نمونش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

همه ما زنا این شرایط داشتیم

ولی خودمون میتونیم مقابل این تفکر وایسیم

اولا در برخورد بقیه بگیم سلامتیش برام مهمه

دوم جنسیت هر چی شد بگیم خوشحالم که دختره یا پسره .

من حتی تو سونو گرافی که دکتر اول گفت پسره گفتم سلامتیش چی سالم هست 

گفت اره هست

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

راستش من بارداریم اینقدر سخت بود همه فقط میگفتن سالم باشه 😂😂

بعدم تو سونو گفتن دختره هرکی پرسید چیه گفت ی خانوم شیطون بلا 

حالا نمیدونم از ذوق من اونا ذوق کردن یا ریا بوده یا واقعی 

بی خیال الان فقط آرامش داشته باش

همچین میگن بیچاره دختر داره یا اوه اوه پسررری داره نمیدونم کی این حرفا میخاد تموم شه..یا چون ما تو د ...

نه جانم تو شهر و حتی تو خانواده های خیلی به ظاهر مدرن هم من دیدم همین برنامه ست

اعصاب ادم بهم میریزه من ک اصن دیگه نمیرم خونه مادر شوهرم امروز هم ناهار دعوتمون کردن مجبوری رفتم...شعور ندارن اینجور حرفا نباید بزنن..شوهرمم ک از همه بدتر..به نظرم اینجور ادما اصن لیاقت بچه دار شدن ندارن