2777
2789
عنوان

روز جهانی زن

49 بازدید | 2 پست

من فک میکنم این سایت خیلی خیلی پر شده از حرف خاله زنکی و خیانت و ایا رابطه در عقد اشتباه است و .... اصلا انگار به زنا به شکل یه ابزار نگاه میکنیم حتی خودمون که زنیم.

کاش یکم تفکراتمون تغییر کنه ، کاش دست برداریم از تعصبات بی جا و فکرای احمقانه ی بدور از واقعیت مثل پرده ی بکارت و  ....

ما انسانیم نه کمتر از مرد نه بیشتر از مرد

ما برابر با مرداییم.

اعتماد به نفس داشته باشیم ، اینقد استرس اینو نداشته باشیم اگه زیبا نباشیم اگه تمیز نباشیم قابله مون رو گاز نباشه شلوار شوهرمون دوتا میشه...به جاش به خودمون برسیم، کتاب بخونیم،ورزش کنیم رشد کنیم و نگران این نباشیم کسی ما رو میخواد با این شرایط یا نه

روز جهانی زنان مبارک  

عزیزم کجای حرفای من نشون دهنده ی این بود که ادم سالم زندگی نکنه، کسی که خودش رو در اخیار هر پسری بذاره و نیازش رو تامین کنه اسمش یه چیز دیگه س....حرف من راجع به این تفکرات بدور از واقعیت و بی اساسه که مثلا تو پرده ی بکارت داری نپر ، تو پرده ی بکارت داری تو عقد رابطه نداشته باشه ، تو پرده ی بکارت داری زنی باید بزایی، تو پرده ی بکارت داری اگه با کسی که دوسش داری باشی اسیب میبینی ....این بحث خیلی خیلی کلیه و باید بازش کرد و ساعت ها راجع بش حرف زد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.