2777
2789
عنوان

روز جهانی زن

50 بازدید | 2 پست

من فک میکنم این سایت خیلی خیلی پر شده از حرف خاله زنکی و خیانت و ایا رابطه در عقد اشتباه است و .... اصلا انگار به زنا به شکل یه ابزار نگاه میکنیم حتی خودمون که زنیم.

کاش یکم تفکراتمون تغییر کنه ، کاش دست برداریم از تعصبات بی جا و فکرای احمقانه ی بدور از واقعیت مثل پرده ی بکارت و  ....

ما انسانیم نه کمتر از مرد نه بیشتر از مرد

ما برابر با مرداییم.

اعتماد به نفس داشته باشیم ، اینقد استرس اینو نداشته باشیم اگه زیبا نباشیم اگه تمیز نباشیم قابله مون رو گاز نباشه شلوار شوهرمون دوتا میشه...به جاش به خودمون برسیم، کتاب بخونیم،ورزش کنیم رشد کنیم و نگران این نباشیم کسی ما رو میخواد با این شرایط یا نه

روز جهانی زنان مبارک  

عزیزم کجای حرفای من نشون دهنده ی این بود که ادم سالم زندگی نکنه، کسی که خودش رو در اخیار هر پسری بذاره و نیازش رو تامین کنه اسمش یه چیز دیگه س....حرف من راجع به این تفکرات بدور از واقعیت و بی اساسه که مثلا تو پرده ی بکارت داری نپر ، تو پرده ی بکارت داری تو عقد رابطه نداشته باشه ، تو پرده ی بکارت داری زنی باید بزایی، تو پرده ی بکارت داری اگه با کسی که دوسش داری باشی اسیب میبینی ....این بحث خیلی خیلی کلیه و باید بازش کرد و ساعت ها راجع بش حرف زد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷