2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

144 بازدید | 18 پست

چون پلی کیستیکم قرص ال دی سیپروتون کامپاند و استات و باهم میخورم بعد همش بیحال و خسته و افسردم حالم خیلی بد میشه کسی هست با خوردن این قرصا مث من حالش بد شه؟میخوام ببینم از عوارض این داروهاس یا دارم افسرده میشم🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم از عوارضشونه قرصای هورمونی همینجورین نترس دورشو طی کنی درست میشه بعدش

خیلی بده واقعا دارم اذیت میشم یوقتا میگم کاش بمیرم خلاص شم خسته شدم از قرص خوردن و پلی کیستیک بودنو مشکلاتو بدبختیاش😭😫

خیلی بده واقعا دارم اذیت میشم یوقتا میگم کاش بمیرم خلاص شم خسته شدم از قرص خوردن و پلی کیستیک بودنو ...

جوشم میزنین؟

من بعد از کرونا شروع کردم به جوش زدن دلم نمبخواد برم آزمایش هورمونی بدم

دکتر بم گف ممکنه غدد چربیتو بهم ریخته باشه آنتی بیوتیک داده

منم خیلی خسته شدم دیگه

واقعا سخته درکت میکنم😥

جوشم میزنین؟ من بعد از کرونا شروع کردم به جوش زدن دلم نمبخواد برم آزمایش هورمونی بدم دکتر بم گف مم ...

اره من جوشای زیر پوستی بیشتر میزنم و پوستم چرب میشه کافیه قرص ال دیو قطع کنم جوشام میریزه بیرون پوستم قشنگ روغن ازش میچکه تولید سبوم پوستم میره بالا قبل خوردنه این قرصا اینطور نبودم الان وقتی میخورم بعد قطعش میکنم افتضاح میشه پوستم

ای بابا چند وقت باید بخوری؟ دکتر غدد رفتی؟ منم پوستم چرب شده خسته شدم دیگه

این ماه میشه ۳ ماه که دارم میخورم البته قبلنم دوره های ۶ ماهه میخوردم همش بیحال بودم...این ماه که پریود بشم دیگه نمیخورم چون واقعا اذیت نیشم از یطرف خوده خانواده آدمو اذیت میکنن مامانه من از مشکلاتم خبر داره همش غر میزنه بجونم که تنبلی پا نمیشیو فلان درک نمیکنه دارم دارو میخورم و از عوارضشه ...

از وقتی قرصو قطع میکنم پریود میشم نگم که کله بدنم درد میگیره انگار کوه کندم فقط باید بگیرم بخوابم

دکتر غدد رفتم گفت این بیماری باهاته دیگه فقط میتونی کنترلش کنی درمان نداره بعد از ازدواجم دیر بچه دار میشی

این ماه میشه ۳ ماه که دارم میخورم البته قبلنم دوره های ۶ ماهه میخوردم همش بیحال بودم...این ماه که پر ...

عزیز دلم

من یه چیزایی رو شنیدم میگم ببین شاید بدردت بخوره من پلی کیست نداشتم ولی هورمون نامتعادل داشتم داروهاش فرقی نمیکنه همونه

دکتر خیلی بهم میگفت که حتما حتما دور شکم اگر داری کم کن 

وزنتو کم کن

آب زیاد بخور

هر روز ورزشو داشته باش حتی بزور

حتی پیاده روی

مشکلاتت کمتر میشه

عزیز دلم من یه چیزایی رو شنیدم میگم ببین شاید بدردت بخوره من پلی کیست نداشتم ولی هورمون نامتعادل دا ...

و میگفت برنج کمتر بخور 

بخور باید بخوری بخاطر انرژیت ولی مثلا هر روز ۱۰ تا قاشق

کمک کن به خودت که حالت خوب شه

دکترا معمولا همینجورین و داروها همش عوارضه باید خودمون شروع کنیم حال خودمونو خوب کنیم

بیشتر برو توی هوای آزاد

عزیز دلم من یه چیزایی رو شنیدم میگم ببین شاید بدردت بخوره من پلی کیست نداشتم ولی هورمون نامتعادل دا ...

مرسی عزیزم... اتفاقا دکتر بمنم گفت باید ورزش کنم یمدت ورزش میکردم بدونه داروام حالم خوبه خوب بود و پریودم مرتب شده بود باید دوباره شروع کنم ورزشمو رژیم بگیرم که لاغر شم وضعیتم نرمال شه فقط تنها درمانش همینه🥺

و میگفت برنج کمتر بخور  بخور باید بخوری بخاطر انرژیت ولی مثلا هر روز ۱۰ تا قاشق کمک کن به خود ...

دقیقا ماها باید واسه سلامتیمون بجنگیم👌🏻کلا قطع میکنم داروهامو فقط رژیم و ورزش انشالله که خوب شم 🤲

مرسی گلم حرفات خیلی بدردم خورد😘😘❤

مرسی عزیزم... اتفاقا دکتر بمنم گفت باید ورزش کنم یمدت ورزش میکردم بدونه داروام حالم خوبه خوب بود و پ ...

اره عزیزم تنها درمانش همینه

ما حساس شده بدنمون باید یه روتین خوب داشته باشیم

چه ورزشایی میکردی؟ پوستتم بهتر شده بود؟

دقیقا ماها باید واسه سلامتیمون بجنگیم👌🏻کلا قطع میکنم داروهامو فقط رژیم و ورزش انشالله که خوب شم 🤲 ...

بنظرم قرصارو قطع نکن اول ورزشارو شروع کن رو دور که افتادی یه مدت قرصارو قطع کن ببین چی میشه