2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله نوعی از اندومترویوزه هست شما داشتید؟ متخصص بهتون گفت یا طب سنتی؟

آره عزيزم من اندومتريوز داشتم و دو بار عمل كردم . البته دفعه اول دكترم رو درست انتخاب نكردم اما دفعه دوم رفتم دكتري كه تخصصش اندومتريوز بود . ختما برو پيش دكتري كه تخصصش اندومتريوزه

ازدواج كردي؟

خدا را شكر كه بچه داري اندومتريوز باعث نازايي من شد و بعد از ٨ سال و با سومين ivf اونم بطور معجزه آ ...

سلام عزیزم.منم مشکل شما رو دارم،میشه ازت خواهش کنم بگی پیش چه دکتری رفتی و چیکار کردی،ممنونت میشم.

سلام عزیزم.منم مشکل شما رو دارم،میشه ازت خواهش کنم بگی پیش چه دکتری رفتی و چیکار کردی،ممنونت میشم.

خوشحال ميشم بتونم كمكت كنم

من شيراز پيش دكتر سعيد البرزي رفتم

شما بچه ندارين ؟

به من گفت اول تخمك كشي كن و بايد تعداد جنين هات به ٨ تا برسه بعد عملت ميكنم آخه بعد از عمل ذخيره تخمدان خيلي مياد پايين. با اولين تخمك كشي ٦ تا جنين تشكيل شد و براي بار دوم  كه تخمك كشي كردم  سه تا جنين شد و با اختيار خودم يه بار ديگه هم تخمك كشي كردم و دوباره سه تا جنين تشكيل شد كه كل جنين هام شد ١٢ تا و ٦ ماه بعد از عمل هم انتقال دادم اما با سومين انتقال باردار شدم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش