2777
2789

قبل از عید چند روزی میریم شمال دریا

بعدشم میریم خونه باغ بابام

خیییلی خوشحالم ذوق دارم😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد فامیلامون تهرانن دعوتمون کردن ماهم تو مسافرتا خونه دیگران نمیریم معذب میشیم همیشه رد میکنیم واقعا صد رحمت به تهران تا این یکی 4 روز اونجا کاری نداشته باشی

بعد فامیلامون تهرانن دعوتمون کردن ماهم تو مسافرتا خونه دیگران نمیریم معذب میشیم همیشه رد میکنیم واقع ...

خب نرید چه اجباریه!

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خیلیم خوب کاش ماهم میرفتیم 

اگر اجازه میدن چادر بزنید برید شما هم

چون هتل و مهمانسرا ها ویلا ها پر شده احتمالا

اگر اجازه میدن چادر بزنید برید شما هم چون هتل و مهمانسرا ها ویلا ها پر شده احتمالا

چادر ببخشید میگم ولی دفعه قبل که بوشهر رفتیم 2 سال پیش بود که جا گیرمون نیومد تو چادر موندیم خیلی اذیت شدیم از اون موقع به بعد تصمیم گرفتیم همچین جاها اگه جا گیرمون نمیاد نریم اصلا 

چادر ببخشید میگم ولی دفعه قبل که بوشهر رفتیم 2 سال پیش بود که جا گیرمون نیومد تو چادر موندیم خیلی اذ ...

چه بد

چرا بد بوده؟

من خیلی مسافرت چادری دوست دارم خیییلی خوش میگذره

الان چند سالیه بخاطر کرونا اونجوری نرفتم مسافرت دلم تنگ شده

چه بد چرا بد بوده؟ من خیلی مسافرت چادری دوست دارم خیییلی خوش میگذره الان چند سالیه بخاطر کرونا او ...

اخه خانواده ما سازگار نیستن اصلا ما از اون حساس ها و وسواس هاشیم نمیتونیم متاسفانه 

خو اصلا نرین کلا برین ی جا دیگه.من خیلی دوس داشتم بریم مشهد ولی نمیشه

مشکل اینه که جای دیگه ای نمیتونیم بریم جا نداریم پر شده دیگه 

اخه همچین فرصتی انقد سرم شلوغه که دیگه پیدا نمیشه بریم مسافرت دلخوشیمون به همین تعطیلاته بعد 2 سال میخوایم یه مسافرت بریم