2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 52 پست
واقعا نیاز به یکم حس خوب دارم🙂💔

منم خیلی به این موضوع فکر کردم حتی توی تاپیکام هست تا اینکه یه حرفی خیلی بهم کمک کرد:

کسی که خودکشی میکنه اصلا ضعیف نیست برعکس اتفاقا خیلی قویه اونقدر که میتونه از مهمترین نعمت که زندگیشه بگذره و ادمی که اینقدر قویه، بدون شک به هر هدف و رویایی که داشته باشه میتونه برسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجایی ک هستم هم کم از جهنم ندارع🙂

خود دانی بنظرم خودکشی کار آدمای ضعیفه منم الان داغونم ناراحتم دستم خالیه ...همه مشکلاتی دارن

ریپ نزن                                             
تاجایی که میدونم دوسه بار بترکه تعلیق میشه

من تعداد دفعاتی ک تاپیکم ترکیده بیشتر از بیست بار ولی هنوز اینجام زنده ام

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

منم خیلی به این موضوع فکر کردم حتی توی تاپیکام هست تا اینکه یه حرفی خیلی بهم کمک کرد: کسی که خودکشی ...

اخه من هر چی دست وپا میزنم بدتر تو منجلاب فرو میرم 

همه منو ب عنوان ی احمق میشناسن🙂هیچ احترامی برام قائل نیستن انقد ریختم تو خودم نمیدونم چیکار کنم 

انقد جثه کوچکی دارم جایی بهم کار نمیدن فک میکنن بچه ام 🙂ب هیچ کدوم از اهدافم نرسیدم این وسط دل بی صاحب منم عاشق شده 🙂واقعا خسته ام

ن فقط کتاب درسی خودم 🙂انقد خوندمشون حالم بهم میخوره  می‌دونم کتابکار باید باشه  آزمون ب ...

دقیقااااا

جالب اینه ک بقیه چرت وپرت میگن با تلاش میشه رسید ب همه جی

اما تلاش باشه امکانات نهه ب هیج جایی نمیرسیم منم مث خودت هعییی

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

دقیقااااا جالب اینه ک بقیه چرت وپرت میگن با تلاش میشه رسید ب همه جی اما تلاش باشه امکانات نهه ب هی ...

دقیقا🙂🙂از من ی احمق ساختن ک فقط درس باید بخونه 

توقع هم دارن🙂🙂🙂اما هیچ امکاناتی ندارم😔😔