2777
2789
عنوان

دبیرستان نمونه دولتی

200 بازدید | 11 پست

شما چیکار انجام دادیم که نمونه دولتی قبول شدین؟ درصد هاتون چقدر بود؟ روزی چقدر کار میکردین؟ و کامل توضیح بدین و هر چی لازم هست راجب نمونه دولتی بهم بگید 

میخوام منم قبول بشم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون نمونه دولتی ک من رفتم آشغال بود آشغال خانم زارع پور خیر ندیده مدرسه مکتبی اصفهان  هر جا ه ...

واااا مگه چیکار کردن باهاتون شما تروخدا بگین چیکار کردین قبول شدین. من 32 استان دارم و از اسفند شروع کردم 

نه برو نمونه نه تیزهوشان بر اساس تجربم میگم استرس و فشار روحی ای که بهت وارد میشه جبران ناپذیره

من همین الان هم همیشه دارم درس میخونم همیشهههه و کار میکنم و هر جا باشم میخوام دندانپزشکی برم اما اونا معلمای بهتری دارن.... شما بگین تروخدا چیکار کردین قبول شدینننن

من همین الان هم همیشه دارم درس میخونم همیشهههه و کار میکنم و هر جا باشم میخوام دندانپزشکی برم اما او ...

قلمچی ثبت نام کردم

و تمام کتابامم مال کانون بود

روزی بین ۶_۸ساعت درس میخوندم بمدت ۶ماه

تراز قلمچیم بالای ۶۱۰۰بود همیشه

الهم عجل لولیک الفرج💚
اها من قلم چی نرفتم 

خدایی نقش بسزایی در قبولیم داشت

البته خودمم زرنگ بودم😁ولی خب اخرش اینقدر تو مدرسه خستمون کردن که سال کنکور درس نخوندم🤷🏻‍♀️💔

الهم عجل لولیک الفرج💚