2777
2789
عنوان

وضع مالی

350 بازدید | 14 پست

درامد خودتون و همسرتون چقدره؟

خونه و ماشین دارین؟

چندساله کار میکنین؟

از زندگیتون راضی هستین؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده دونستنش ‌واسه شما چیه؟! 

من نمیخوام بدونم مثل یه تست رضایت دوست دارم شرایط ادمای اطرافمونو ببینیم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

با توجه به شناختی که از خودم دارم هیچوقت راضی نیستم

همیشه یه هدف بزرگتر دارم

و متاسفانه باعث میشه از داشته هام لذت نبرم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
هیچ وقت از این سوالا نپرس جز مقایسه چیزی نصیبت نمیشه زندگیا فرق داره دخل و خرجا هم متفاوته 

برای همین تهش از رضایتمندی پرسیدم

اتفاقا باید درباره این چیزا حرف زد به نظر من

شاغل نیستم درآمد همسرم هم بین ۵ تا ۶ هست  خداروشکر راضیم

خداروشکر عزیزم💕

من بیکار اون شاغل  میگذره سخت نمیگیریم

ایشالا روز به روز بهتر باشه💕

با توجه به شناختی که از خودم دارم هیچوقت راضی نیستم همیشه یه هدف بزرگتر دارم و متاسفانه باعث میشه ...

منم مثل شما بودم تا ۱۴/۱۵ سالگی الان بیشتر از ۶ ساله میرم مشاوره واقعا دیدم عوض شده یه ارامش عجیبی پیدا کردم و همه چیزایی که دارم دوست دارم و لذت میبرم

قبلش اصلا زندگی کردن و استفاده کردن از وسایلمو بلد نبودم مثلا یه عالمه لباس میخریدم ولی نمیپوشیدم یا همش لاک میخریدم ولی نمیزدم زمان استفاده میشد میگفتم ولش کن بعدا

درآمدش زیاده .عقل و شعورش کم

ایشالا حل میشه🌸