2777
2789
عنوان

پول قرض

69 بازدید | 13 پست

بچه ها من با بدبختی کار میکنم یه پس اندازی داشته باشم هیچکسم هیچ کمکی بهم نمیکنه هیچوقت نشده بابام یه هزاری بهم بدی هیچوقت 

3 سال پیش داییم فوت شده. مامانم یه پلاک طلا با کارگری و پول بیمش یه عکسش دورش دادن پلاک طلا گرفته. الان گیر داده میخوام یه پولی بدم به یکی براش آهنگ ضبط کنن. یکی گفته 3 میلیون یکی گفته 1 تومن. الان اومده به من میگه 1 تومن قرض بده. خب من با نداری کار میکنم پس انداز داشته باشم. بعد مامانمه چطوری ازش بگیرم. چیکار کنم. بعد یه اخلاقی که داره یه چیزو بخواد حتمااا باید بشه حتما نگاه نمیکنه ببینه تو جیبش پول هست یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینارو به مامامت بگو که با چه سختی پس انداز میکنی و نمیتونی فعلا پولی بدی

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
همینارو به مامامت بگو که با چه سختی پس انداز میکنی و نمیتونی فعلا پولی بدی

خب همین دیگه پیش خودش نمیگه من دارم کار میکنم یه پس انداز داشته باشم چرا بمن رو میزنه که تو رودربایستی بمونم 

وا دوره زمونه عوض شده هاااا...ینی بابات اصلا برات لباس و چیزی هم نمیخره ؟؟؟

اصلااااااااا نشده یه هزاری بهم بده حالا تنش سلامت  یه مرغ یا برنج بخره همشششششش غر میزنه

اصلااااااااا نشده یه هزاری بهم بده حالا تنش سلامت  یه مرغ یا برنج بخره همشششششش غر میزنه

ینی لباس بیرون رفتن تو خودت میخری؟؟شاید واقعا پول نداره

ریپ نزن                                             
خب همین دیگه پیش خودش نمیگه من دارم کار میکنم یه پس انداز داشته باشم چرا بمن رو میزنه که تو رودربایس ...

رودریسی با مامانت نداشته باش 

اگه چهره به چهره هم نمیتونی بگی یا تلفنی بگو یا پیام بده 

قطعا مثل خودت نمیدونه چقدر زحمت میکشی اگه بهش بگی حتما درک میکنه و ناراحتم نمیشه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
ینی لباس بیرون رفتن تو خودت میخری؟؟شاید واقعا پول نداره

داره بخدا حقوق  بازنشستگی میگیره. یه خونه دیگه داریم که اونجا گلخونه داریم هم کشاورزی داریم هم کنارش حبوبات و صیفی جات میاره ولی همش میناله همش

داره بخدا حقوق  بازنشستگی میگیره. یه خونه دیگه داریم که اونجا گلخونه داریم هم کشاورزی داریم هم ...

والا چی بگم چه بابایی خب بابات خصیصه نمیشه هم کاری کرد ولی در کل احترامشو داشته باش ...ان شاالله همیشه سلامت باشن

ریپ نزن                                             
والا چی بگم چه بابایی خب بابات خصیصه نمیشه هم کاری کرد ولی در کل احترامشو داشته باش ...ان شاالله همی ...

همیشه احترامشو دارم. هیچی ازش نمیخوام. ولی همش نالیدنش افسردم کرده خیلی روم تاثیر داره در حدی که میگم برم خودمو راحت کنم

همیشه احترامشو دارم. هیچی ازش نمیخوام. ولی همش نالیدنش افسردم کرده خیلی روم تاثیر داره در حدی که میگ ...

باید اونقدر قوی باشی که تحت تاثیر حرفاش قرار نگیری

ریپ نزن