2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

525 بازدید | 2 پست

سلام خانما من ترشحات سفید غلیظ پنیری دارم دم کرده گزنه برای عفونت قارچی خوبه یا نه

چه مدت و چه وقت

موقع پریودی خورده بشه تاثیر داره یا نه غیر پریودی

ببخشید اگه کسی تجربه ای داره یا چیزی می دونه کمک کنه ممنون میشم

این نسخه رو حتما امتحان کن از شر عفونت مزمن راحت میشی .

بعد از پاکی پریود

۷ روز شیاف هلیله سیاه /از عطاری یه سیر هلیله سیاه بگیر یه دور با آب گرم بشور ۱۰دقیقه خیس بخوره بعد یه دونه یه دونه با نخ کوبلن تمیز دورشو بپیچ و شبی یه دونه با دست تمیز شیاف واژینال کن .

( من با همین یه نسخه از مصیبت چند ماهه ی عفونت رها شدم) 

همزمان دمنوش گیاه “گوش بره” یا اسم دیگه ش “پولک” با نبات هم بخور روزی دو لیوان. با همینا کلی عفونت سفید دفع میشه و در عرض یه هفته خوب میشی. 

بعد ۷ روز دو مدل شیاف ترکیبی واژینال و مقعدی دارن که واسه مشکلات جدی تر کیست و اندومتریوز و فیبروم و ناباروری داشت …دیدم خیلی جواب گرفتن ولی فرمولش رو ندارم.  

و در آخر هم ۷ روز شیاف واژینال گردو ، هر گردوی خشک رو تمیز از وسط نصف میکنی با نخی میپیچی یک شبانه روز شیاف میکنی.اینم کلی عفونت ازت دفع میکنه.

معجزه است این نسخه اگر استفاده کردی و نتیجه داد دعا کن خدا یه بچه ی سالم و صالح دیگه بهم بده پسرم از تنهایی دربیاد😘✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com