2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اون خط دومیه بای قد اولی پررنگ شه باید صبح و عصر بزاری 

مثلا اگه عصری پررنگ بود و فردا صبح گذاشتی دیدی داره کم رنگ میشه بدو از ۱۲تا۳۶ساعت به بع از عصری تخمک گذاری داری ولی اگه هم چنان در حا پررنگ شدن بود بازم ادامه بده تا دفعه ی بعد کمرنگ شه

میدونی جالبش چیه تازه ۳ روزه از پری تموم شدم🤦🏻‍♀️کل عمرم گمون میکردم روز ۱۴ پری تخمک گذاریمه

هر کسی متفاوته بدنش

من یه بار روز۲۱سیکل رابطه داشتم باردار شدم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
چ جالب  من چند ماه اقدام بی نتیجه داشتم بخاطر این باور اشتباه ک ۱۴ ام پری تخمک گذاریه

نه کلا از اتمام پریودت اقدام کن تا پریود بعدی😅😅

من این ماه که باردار شدم کاملا عشقی اقدام کردم

استرس خیلی اثر بدی میذاره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
اهااان  برلی من از دیشب پررنگ تر شده

اگه از دبشب پررنگ تر شده دوباره عصری بزار ضمن اینکه تست ها رو بیرون ننداز که بتونی مقایسه کنی اگ دیدی هم چنان داره پررنگ میشه ادامه بده تا زمانی که یا پررنگی چند دفعه مثل هم باشه مثلا فردا صبخ و فردا عصر مثل هم شدن پس فردا صبح میشه ملاک عمل شما یعنی ۱۲تا۳۶ساعت بعد از فردا صبح شما تخمک داری و این سه روز بهترین زمان اقدامه 

اگه دو ماه این کارو بکنی مطمئن میشی روی روزها

نه کلا از اتمام پریودت اقدام کن تا پریود بعدی😅😅 من این ماه که باردار شدم کاملا عشقی اقدام کردم ا ...

دعا کن منم این ماه باردار شم

این همه ماه اقدامم بی نتیجه مونده بدون اینکه مشکلی داشته باشم

دعا کن منم این ماه باردار شم این همه ماه اقدامم بی نتیجه مونده بدون اینکه مشکلی داشته باشم

حتما عزیزم به نیت همه امروز زیارت عاشورا میخونم❤️

دعا کن منم این ماه باردار شم این همه ماه اقدامم بی نتیجه مونده بدون اینکه مشکلی داشته باشم

عزیزم  به امید خدا  به زودی خبر. بارداری تو بدی  ان شاء الله 

منم. همونم دیروز باهم. حرف زدیم. 

امروز رفتم. سونو  شکر خدا  قلبش تشکیل شده بود   رفتم. دکتر هم واسم یه سری شیاف ویتامین اینا داد 

ممنون  از اینکه به یادم. بودی و دیشب انرژی مثبت. بهم  دادی  با امیدت 🌹🌹🌹💋🙏🙏❤️

عزیزم  به امید خدا  به زودی خبر. بارداری تو بدی  ان شاء الله  منم. همونم دیروز ...

بی نهااااایت براتون خوشحال شدم خدا خودش گواهه انگار برای خودم همچین اتفاقی افتاده خدارو هزاران مرتبه شکر 

ان شالله که بارداری سالم و راحتی داشته باشی عزیزم من سونوتون رو که دیدم متوجه شدم همه چی نرماله 

استراحت کنید و لذت این روزاتونو ببرین🤩🤩🤩🤩