2777
2789

سلام دوستان. من وشوهرم الان تقریبا 15 ساله که ازدواج کردیم و دو تا بچه داریم.

شوهرم قبل. از اینکه بیاد خواستگاری من با یه دختری بمدت دو سال عقد بوده و قبلش کمی هم باهاش دوست بوده. ولی بنا به گفته خودش تفاهم نداشتن و توی عقد طلاق گرفتن.

البته که توی زندگی مشترک متوجه اخلاقهای مذخرف شوهرم شدم و به دختره حق دادم که طلاق گرفته توی دوران عقد و اون از من خیلی عاقل تر و زرنگتر بوده.

یک ماه پیش متوجه شدم , شوهرم اسم و فامیل دختره رو توی اینترنت چندین بار سرچ کرده بود و همینطور اسم برادر دختره رو هم همینطور. خیلیییی حرصم گرفته. و ازش بدم اومد حس خیانت بهم دست داد. چونکه الان از ازدواج ما 15 سال میگذره و برای خودم خیلی متاسف شدم که هنوز به یادشه!!! 

نظرتون رو میشه بگید.

وقتیم به روش اوردم و بهش گفتم , گفتش فقط یه حس کنجکاوی بود و شروع به توجیه کردن کرد. ولی خودتون میدونید چقدر به ما زنها فشار میاد مخصوصا وقتی توی زندگی با مردمون یک دل و صادق باشیم.

حالم خیلی بده و دیگه مثل قبل روش حساب نمیکنم . ممنون میشم نظرتون رو بگید.

اینم بگم ما چند سالیه از ایران رفتیم. اگر ایران بودیم من همش فکرمیکردم نکنه یواشکی با دختره بازم ارتباط داره. ولی خداروشکر ما کشورهامون دیگه فرق داره. ولی فکرش عذابم میده که چرا بعد اینهمه سال هنوز یادش نرفته بوده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین ک از ایران رفتی ده هیچ از ما جلویی🤣🤣🤣

تو رو خدا گیر ندید به حاشیه. من حالم بده و اینجا هم هزاران مشکل هست. فکرنکنید لطفا اینجا گلستونه. ممنون میشم اصل قضیه رو دریابید و نظر بدید شما بودید چه فکری میکردید و چه میکردید

تو رو خدا گیر ندید به حاشیه. من حالم بده و اینجا هم هزاران مشکل هست. فکرنکنید لطفا اینجا گلستونه. مم ...

عزیزم من خودم سر ی همچین موضوعی افسردگی شدید گرفتم ک خداروشکر الان خوبم فقد میتونم بهت بگم ارزش نداره خودتو اذیت کنی ...😘اگ ناراحت شدی معذرت می‌خوام

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
مردا هیچوقت اولیو یادشون نمیره

حالا چیکارکنم من اولی نبودم. و اینکه با همون اولی چرا ادمه نداد. واینکه شوهرم اخلاقش مذخرفه. و من اینو توی زندگی فهمیدم. و اون دختره خیلییی زرنگتر و عاقلتر بوده که زود طلاق گرفته توی عقد.

حالا منظورشما اینه شوهرم علاقه داره بهش؟ اگه داشت خب چرا طلاق گرفتن؟ کلا هم شوهرم ادم احساسی و عاطفی اصلاااااااااا نیست

یعنی ازش خوشش میاد؟

خوشش میومد ۱۵ سال چرا باید باهات زندگی میکرد اخه؟

تاپیک های قبلت رو خوندم

خیلی درگیر ریز جزییات رفتار های شوهرت هستی

و از هر رفتاری یک برداشتی میکنی

بیخیال بابا

سعی کن این قدر روش دقیق نباشی

دنبال دلیل تو رفتاراش نباش