2821
2789
عنوان

کیست کلیه؟؟؟

1418 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا اگر چیزی میدونید راهنماییم کنید خیلی نگرانم... همسرم امروز درد خیلیشدید پهلو وپشت داشت که با سونوگرافی متوجه سنگ کلیه شدیم وتو گزارش سونو اومده کیست پارانشیمال 10م م

خیلی نگرانم تجربه ای راجب کیست کلیه داشتین تاحالا؟؟؟ تو نت سرچ میکنم داعون میشم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

مامانم داشت با انتی بیوتیک برطرف شد کیست های ریز زیاد دلشت 

ممنون عزیزم کلیه شون کیست داشت؟؟ من خیلی نگران شدم تونت نوشته باید برای تشخیص قطعی نمونه برداری بشه

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران نباش کیست چیز مهمی نیس اونم انقد کوچک.فقط کیست دیده شده؟

کیست و سنگ کلیه... سنگ کلیه هر دو طرف ولی کیست طرفیه که درد نمیکنه

ممنون عزیزم کلیه شون کیست داشت؟؟ من خیلی نگران شدم تونت نوشته باید برای تشخیص قطعی نمونه برداری بشه

اره کیست ریز متعدد نوشته بود بعد اینکه دقیقا یه شب تا صب خونریزی داشت ...رفتیم گفت کیستایه ریز زیاد داره بهش سفکسیم ۴۰۰داره بعد سنگم داشت 

2824
2823
2791
2779
2792