2777
2789
ببخشید شما نمیدونید چجوری میتونم تاپیکای قبلیم رو پاک کنم ؟

ام باید بزارین تو تاپیک حذف تاپیک و روزی یه دونه براتون حذف میکنن

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
هرچی مرده می‌ریزه  تو پیج    

کدوم مرد

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@996pinkgirl   اسکار سمی ترین کاربر سایت خیلی وقت به پینکی جون رسیده عشقم ازت میخوام راهنمایی ...

🤣🤣🤣🤣 

متشکرم عزیزم 

یه جلد کتاب نوشتم در مورد موفقیتم با عنوان (من قبل از اسکار :راز های ناگفته ی سم بودن در جهان کنونی )

میتونید از آمازون دریافتش کنید و فیض ببرین خلاصه 

باید بگم ک سم بودن یک هنره بعد هشتم از ۷ هنر جهان

ک من اونو پیدا کردم 😄😄

همیشه پا تو جا پای سمی ها پیشکسوت  بزارید تا رستگار شوید

از این تریبون میگم شاد باشید و سم پاشی رو از همین الان شروع کنید

🤣🤣🤣🤣  متشکرم عزیزم  یه جلد کتاب نوشتم در مورد موفقیتم با عنوان (من قبل از اسکار :راز ...

عاشقتم یعنی واقعا حال منو خوب میکنی خدا دلتو شاد کنه جیگرم 😂😂😂😂🤣🤣🤣

مطمعن باش از این لحظه ب بعد هروقت بخوام سم پاشی کنم یاد خودت میفتم 💃🤣🤣

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
عاشقتم یعنی واقعا حال منو خوب میکنی خدا دلتو شاد کنه جیگرم 😂😂😂😂🤣🤣🤣 مطمعن باش از این لحظه ب ب ...

فدات بشم من عشقممم 

خوشحالم ک شاد میشی 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🤣🤣😄😄