2789
عنوان

این رفاقته؟!

135 بازدید | 14 پست

تو واتساپ دوبار دوستم پیام داد سین کردم بعدش نتونستم جواب بدم مجبور شدم برم سر وقت بچم نوزاده. بعدش دوستم پیام داد کات میکنم رفاقتمو. تو مایل نیستی با هم دوست باشیم مزاحمت نمیشم. 

حالا من یه دوست دیگه داشتم نزدیک یکسال کلا نگفت چه خبر چی کار میکنی اونوقت من هنوز نه تنها به روش نیاوردم همچنانم میگم الکی قضاوتش نکنم 🤷‍♀️

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

یعنی چی اخه 🥴

بعضیا کلا رو سین زدن حساسسن🤧

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوشم نمیاد دوستم بخونه و جواب نده، حداقل بعدش میتونه بگه کاری پیش اومد و ... 

و اینکه وقتی منتظر میمونه کاراش تموم شه و تازه یاد دوستش بیفته رو نمیپسندم، همه کار و زندگی دارن اما مهم اولویت و اهمیت دادن آدم هاست 

بنظرم بعد از دوبار در حد یک دقیقه وقتت رو میگرفت از ۲۴ ساعت، یه پیام میدادی حداقل

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

بعضی دوستا دیوونه ن

دوست دوران دبیرستان منم چند وقت پیش به من گفت برو به همسرو زندگیت بچسب و بامن کات کرد🤕

فکر کن روزش خونمون بود و کلی باهم گفتیم و خندیدیم

هنوز یادش میوفتم هنگ میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دوستم باردارههنوز بچه نداره

گاهی کهجواب نمیده ناراحت نمیشم میگم اون وضعیتش با منه مجرد فرق داره یا شید یادش بره وقت نکنه و اینا

کلن ناراحت نمیشم

اما به دوستت بگو شرایطو

یگو امیدوار بودم منو درک میکنی که ممکنه چقدر سرم شلوغ باشه و ترسم بلافاصله بهت جوب بدم

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
من دوستم باردارههنوز بچه نداره گاهی کهجواب نمیده ناراحت نمیشم میگم اون وضعیتش با منه مجرد فرق داره ...

واقعا عمدی در کار نبود. همین رفیقم یه بار دوران دبیرستانم یهو بیخیالم شد بعد چندسال یادم افتاد دوباره اینجوری... فازشو نمی‌فهمم... چندین بارم تو شرایط مختلف دستشو گرفتم بدون هیچ منتی

خب بعدش وقتتون آزاد نشد ک جوابش رو بدید؟ اصلا نباید سین کنید که جواب ندید  زشته

یهو بچم گریه اومد نوزاده دیگه.. رفاقت اگه سطحی نباشه با دوبار جواب ندادن از هم نمیپاشه به نظرم. بازم نظرات مختلفه ولی هنگ کردم از تعجب 

واقعا عمدی در کار نبود. همین رفیقم یه بار دوران دبیرستانم یهو بیخیالم شد بعد چندسال یادم افتاد دوبار ...

میفهمم

گاهی بعضی ها دنبال بهونن

اگر برا رفاتتون ارزش قایل باشه هرگز چنین حرفی رو به زبون نمیاره

ناراحت نشو برای همچین ادمایی

من دوستای دبیرستانم که از اول دبسنان بهم بودیم باهم در ارتباط نیستیم!فکر کن سالی یکبارم شاید پیام ندیم من که شمارشونو کلن پاک کردم گفتم وقتی حالی و احوالی نیست چرا داشته باشم

اما چند تا دوست بامعرفت دارم از دبیرستان اشناشدیم همیشه جویای احوال هم هستیم

بشناس دوستاتو

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
یهو بچم گریه اومد نوزاده دیگه.. رفاقت اگه سطحی نباشه با دوبار جواب ندادن از هم نمیپاشه به نظرم. بازم ...

خب درسته بعدش چی؟ ‌..🤔

بعضیا خیلی زودرنجن 

ولی دوست شما هم خیلی زیادی حساسه

.....

همین دوستم که میگم بارداره

گاهی ۵ شیش ماه میشه که حرف نمیزنیم تلفنی و گاهی پیام 

اما از عمق رابطمون کم نشده

اینا دوست نیستن

امکان وجود حسادت هست به نظرم

نمیدونم والله مشکل چی بود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وا یعنی چی شاید کار مهمی داشته باشی نتونی جوابشو بدی..... واقعا من بعضیا رو درک نمیکنم

عزیزم اپلیکشین لیوم رو نصب کن واسه خانوماست اونجا همه دختریم با هم حرف میزنیم و بهم کمک میکنیم...بیا اونجا کلی دوست جدید و خوب پیدا میکنی