سلام من تاریخ اخرین پریودم 8 مهر بود سونو گفت سن جنین 8 هفته و 4 روزه اما بر اساس اخرین پری 9 هفته و 1 روز باید باشه به نظز شما کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید گیج شدم و اینکه 1 ماه بارداری چند هفته است دکتر سونوگرافی گفت 1 ماه 6 هفته است درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
پس من چی بگم که تفاوت هغ=فته بارداریم با سونو نزدیک 3 هفته است باتوجه به پریود 19 هفته و 2 روز و طبق سونو 16 هفته و 2 روز دکتر گفت سونو درسته و لقاح دیر انجام شده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بر اساس سونو حساب کن هفته ی بارداریتو و وقتی 13 هفته و 6 روز شدی سه ماه اول به پایان میرسه یعنی 14 هفته و 0 روز اولین روز شروع سه ماهه دوم هست
گر نگهدار من آن است که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
تک ستاره زندگیم، دخمل گلم 3 /3/ 93 زمینی شد و بهشت را از آن من کرد...
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
الان شما 2 ماه و 4 روز هستی یعنی دو ماهت تموم شده + 4 روز از 3 ماهگی
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ
وقتی 14 هفه شی یعنی 3 ماهت تموم شده و وارد ماه چهارم میشی