2789
عنوان

ریزش شدید مو

307 بازدید | 22 پست

سلام من ریزش مو دارم جلو سرم خیلی کم پشت شده فقط جلو سرم پشت سرم پر پشته... موهای ریز جلو سرم در میاد ولی دیر به دیر و کند رشد میکنه.. البته ارثی هم داریم میخوام از سال ۱۴۰۱ برم مجدد دوره درمان رو شروع کنم قبلا خیلی دوره ها رو گذروندم این بار جدی تر میرم و ادامه دار اصلا درمان رو قطع نمیکنم .. به نظرتون تحت درمان باشم و پیگیری کنم ازمایش بدم طب سنتی و مزو تراپی هم اگه شد انجام بدم موهام مجدد رشد میکنن؟؟ یا یکم بهتر میشه؟؟ بعد درمان کامل حالا ۱ سال یا ۲ سال ممکنه طول بکشه درمان میشه موهام یا نه؟ الان ۲۸ سالمه استرس های الکی و بیخود زیاد دارم

استرس خودش سمه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا خیلی 

کنترلش کن عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
زینک بخچر همراه وعده شام ک بعدش گرسنت نشه و بخوابی،بعد دوماه کاملا ریزشت قط میشه

زینک هم چندین دوره استفاده کردم الان دارم قرص درموبلا رو میخورم تازه شروعش کردم باید ۳ دوره بخورم 

زینک هم چندین دوره استفاده کردم الان دارم قرص درموبلا رو میخورم تازه شروعش کردم باید ۳ دوره بخورم&nb ...

بیوتین عم عالیه،شاید کم خونی داری اوتم چک کن

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +

سلام عزیزم من ریزش مو شدید داشتم هر دوا و دکتری بگی تست کردم نشد...موهام داشت کچل میشد روز عقدم خواهرشوهرم میخاست موهام درست کنه اندازه یه سکه ریخته بود نذاشتم از خجالتم...نصفه زیبایی زن موهاشه...خلاصه نصف دنیا رو گشتم تا دارو و دکتر خوب برای موهام پیدا کنم مادرم خیلی هزینه کردم ماینوکسیدیل میزدم درمیامد ولی سریع می‌ریخت اصلا باورتون نمیشه از یه خانم یه شامپو پیش پا افتاده خریدم ک اصلاااااا فکر نمی‌کردم موهام ریزش قطع شده..گفتم این همه هزینه کردم اینم روش الان چهار ماهه از خانمه شامپو میخرم خیلی هم قیمتش مناسبه و شامپوها اصلی ولی هزارماشاالله دیگه ریزش کاملا قطع شده موهامو رویش مجدد داره پرپشت شده عالی شده شمارش م میذارم ک شماهم مشکلتون حل شده چون دوستم ریزش مو سکه ای داشت تامرز خودکشی رفت بچه ها نمی‌دونید چقدرافسردگی دعامون کنید کچل نشیم برای زن سخته
09026744639 راستی خانمه مشاور پوست و مو پیج هم داره.

استرس نداشته باش و دوره درمانت رو تکمیل کن

باید شروع کنم کلا باید سبک غذا خوردن و زندگیم رو تغییر بدم .. هم پیش یه دکتر طب سنتی برم هم یه دکتر متخصص مو تا یکم موهام بهبود پیدا نکنه دست نمیکشم