2821
2789
عنوان

کتاب ریاضی

71 بازدید | 10 پست

سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه بچه ها کتابی می‌شناسید که از مسئله ها و راه حل های  ریاضی اول تا ششم را داشته باشه خواهش میکنم اگه می‌شناسید اسم کتاب رو بگید من چند سال درس نخوندم همه رو یادم رفته می خوام درسمو ادامه بدم تا ششم  خوندم  اما بادم رفته ریاضیم ضعیف بود 

زندگی چیست؟ خون دل خوردن😭💔 زیر دیوار آرزو مردن 

دوستان من از دی ماه بود حدودا یه کار اینترنتی ثبت نام کردم و درسته ۶۸ هزار برای اشتراکم دادم با دلهره🤦🏼‍♀️ولی نهایتا ثبت نام کردم چند بخش متفاوت داشت کارا در هر چند بخش که خواستم کار انجام دادم و روزانه مزدم رو گرفتم پول اشتراکم که در اومد انگیزه شد برام بیشتر تلاش کنم توو این کارم.

خواستم به شما هم بگم شاید شما هم مثل من نیاز داشته باشید به این کار در کنار بقیه کارها(بهرحال یه مبلغی ازش در میاد توو این وضعیت اقتصادی)♥️🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کار چی

یه کسب و کار انلاین هست حدودا ۱۴ تا بخش متفاوت داره و هر بخش کارش جداس و کار انجام بدیم مزدش رو روزانه میدن بهمون اگر شما هم دوست دارید ثبت نام کنید بگید ایدی کسی ک منم ثبت نام کردم بدم.بهر حال یه منبع درامد کوچیکی شده برام

هرمیه؟

یعنی چی؟والا معتبره کلاه برداری و...نیست درسته پول دادم ۶۸ هزار ولی نهایتا کار برای انجام بود از ادمینی اینستا و...از یه دوستامم ک پدرش پلیسه پرسیدم کلاه برداری محسوب نمیشه درسته پول دادیم ولی کار میکنیم پول میگیریم گفت قانونیه درسته اینترنتی ولی قانونی و یه متبع درامد هست