2777
2789
عنوان

سر عقد نه گفتن

1061 بازدید | 34 پست

سلام من شخصا از اینکه سر عقدم متوجه شم اشتباه کردم و جواب نه بگم جای اینکه تحت تاثیر نگاه های بقیه و شور و شوق بله شنیدن قرار بگیرم نمیترسم کلا زندگیمو خودم برنامه ریزی میکنم میبرم جلو و مسئولیت سنگینی رو دوشمه چون بد و خوب تصمیماتم با خودمه  حالااااا میخوام بدونم شما اگر تو شرایط قرار بگیرین نه میگین یا نه ؟؟؟؟ و اگرم بله گفتین در حالی ک ته دلتون دوست داشتین اصلا از سر عقد پاشین برین چرا ترسیدین؟؟

(استارتر)

یعنی صاف سر سفره عقد طرف میفهمه اشتباه کرده؟ نمیشه دو ساعت قبل ترش یا شب قبلش بگه نه که انقدر مساله رو هندی و فیلم سینمایی نکنه؟

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برا نه گفتن خیلی وقته دور شده  

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

فیلم سینماییه مگه؟ اگه هر مشکلی وجود داره و به هر دلیلی دلتون راضی نیست به ازدواج با اون آدم زودتر مطرح کنید با خودش و خانواده‌ها. یعنی چی که برنامه عقد بچینید بعد اون لحطه بگین نه!! چه چیزایی آدم اینجا می‌بینه..