2777
2789
عنوان

افکار منفی

404 بازدید | 13 پست

اگه تو دائم روی افکار منفی تمرکز کنیم انرژی خیلی زیادی از دست ندید و احساس‌های منفی میتونه در تو قوی تر و قوی تر بشه چه طوری که بعضی از موضوعات کوچک به مشکلات بزرگ تبدیل میشه و تو برای حل کردن آن چه کاری انجام بدید تو میتونی به سادگی به چیزهای دیگه ای فکر کنید که چیزهای مثبت چیزی که فکر تو از اون افکار منفی دور کنه تا این کار را خیلی راحت انجام میدی و کمتر به سر من فکر می کنی در واقع می‌بینیم که تمرکز روی افکار منفی احساس خوبی رو در تو ایجاد نمی کنه و تو به طور خودکار چیزهای مثبت و خوش بینانه را در ذهن ترسیم می کنیم همچنین وقتی افکار منفی تمرکز می کنی خیلی از فرصت های شگفت انگیز را برای لذت بردن و انجام کارها از دست میدیم چون که هنگامی که در یک فضای منفی قرار داریم نمی تونه اون موقعیت ها را ببینیم عیت این کتاب با این افکار منفی به خودت باید به دیگران آسیب می زنیم به هر ترتیب انتظار بهترین‌ها را داشتن یک طبقه واقع بینانه است البته همه افراد گاهی وقتا اشتباه می‌کنند و تو میتونی اون ها رو ببخشید چون هیچکس کامل نیست

تمرین:

واژه های منفی رو در گفتگوهای روزمره بکار نبرد و آنها را از ذهنت بیرون بریز.

فرهنگ واژگان خودت باشه مشکل را به واژه چالش تبدیل کن من به ندرت از واژه مشکل استفاده می کنم.

فضای فکری خود را از منفی به مثبت تغییر بده به عنوان مثال به جای اینکه بگویید این کار خیلی سخته میتونی بگی این کار خیلی سرگرم کننده و چالش برانگیزه

اگر درباره کسی منفی فکر می‌کنید اگر به جای مثبت آن را به خاطر بیاری و توجه خود را به سمت افکار مثبت بدهیم شکست خوبه شکست پله برای رسیدن به موفقیت از هرگز از آن نترس اگه هیچ وقت شکست نخوری تلاش می‌کنیم لبخند بزن چون وقتی میخندی فکر کردم چیزی منفی خیلی سخت میشه آن بردار و با اطمینان عمل کن صاف و محکم به زبان بدن خوب و مناسب با جبهه اندورفین در بدن آزاد بشه مثل وضعیت سوپرمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیایش کن یا مدیتیشن انجام بده آرامش روحی موثرترین شیوه برای چیره شدن روی افکار منفی افراد مثبت رفت و آمد کن مواظب باش که افراد منفی را انتخاب نکنید فضاهایی که طی آن با مواد و نوشیدنی‌های زیان آور تو را وادار به شادی تصمیم می کند جای مناسبی برای پیدا کردن افراد مثبت نیست غذاهای سالم با کیفیت بخور استفاده از کربن ها شکر و کسی نمیتونه نوسان خلق ایجاد کنه غذاهای سالم احساس خوب طولانی مدت را به وجود میاره

در صورت نیاز به استراحت مناسب و چرت نیمروزی داشته باشد این کار خیلی خوبه و موجب تقویت قوای ذهنی میشه به جای سرسبز و هوای تازه تنفس خان گل ها رو بکن زیبایی های جهانی را که در آن زندگی می کنیم ببین به خاطر اون شکرگزاری کن آواز بخون و همراه با یک آهنگ شاد حرکات موزون انجام بده روی پیام‌گیر تلفن پیام های خوشبینانه بازار روز خیلی خوبی است چه کاری میتونم باید انجام دهم خودت را بپذیر و از اینکه کسی که هستی خوشنود باشه تو نقصی نداری و همین طوری که هستی خوبی البته اگه تمایل داری از چهار و تغییر بدید خیلی خوبه اما اگه کارها طبق برنامه پیش نمیره نگران نباش به دیگران کمک کن برای نفر کار خوب انجام بده اگه این کارو به صورت ناشناس انجام بدید احساس بهتری خواهید داشت این یکی از کارهای مورد علاقه منه