2777
2789
عنوان

کسی توی بارداریش دیابت گرفته؟

231 بازدید | 11 پست
من قندم رفته بالا تلفنهای دکترمم جواب نمیده از نگرانی دارم می میرم چی کار باید بکنم برم دکتر تغذیه برم پیش ماما یا حتما برم پیش دکترم؟
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ناراحتیم اینه که ده روز پیش قند دوساعتم بالا بود فکر کردم خودم رژیم بگیرم حل می شه الان که رفتم دیدم قندم خیلی هم بیشتر شده داره به خودم فحش می دم که چرا سرخود رژیم گرفتم دکتر خودم واسه هفته دیگه بهم وقت داده تلفنی هم درست جواب نمی دن می ترسم واسه بچم مشکلی توی این مدت پیش اومده باشه
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
اگه بلایی سر بچم اومده باشه چی کار کنم؟ توی اینترنت از عواض دیابت حاملگی گفته از وقتی خوندم حالم بد شده
سلام منم توی بارداری قبلیم روی مرز دیابت بودم. زیاد نگران نباشین، اونقدر حاد نیست که توی یه هفته مشکلی برای نی نی تون به وجود بیاد. توی این یه هفته سعی کنین چیزای چرب و شیرین کمتر بخورین و یه کمی بیشتر فعالیت کنین. البته فعالیت آروم مثل پیاده روی ... ان شاء الله که همین هم برطرف میشه
خدایا شکرت .... خدایا بهم صبر و ظرفیت و عافیت و برکت بیشتری بده، تا بیشتر و بهتر قدر نعمت های تو رو بدونم ... خدایا شکرت
چون راهم به دکتر دوره و جواب تلفن درست نمی دن نتونستم بادکتر مشورت کنم حالا نمی دونم دکتر غدد برم یا دکتر زنان خودم
بس که همیشه خوددرمانی کردم فکرمی کردم با رژیم خودم حلش می کنم
نگران نباش من هم دیابت بارداری داشتم. سعی‌ کن تعداد وعده هایی غذات رو زیاد کنی‌ و مقدارش رو تو هر وعده کم تر. بعد از غذا حتما حتما ۲۰-۳۰ دقیقه پیاده روی کن تو خونه راه برو خیلی‌ موثره