2777
2789

فزقی ندارع

خودت بخونی بهتره من خودم خوندم حدووا چهل دقیقه طول کشید

شمام میخوای بندازی گردنت؟

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مگه حرز نماز داره😐ما رفتیم از مشهد گرفتیم نماز نداشتا

بله داره عزیزم... حتما هم باید خونده شه...

شاید از قبل خوندن براتون

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  
بله چطور

اخه منم انداختم گردنم تو روایات دیدم نوشته ببندید ب بازوی راست... 

عزیرم تاثیری داشت؟

خدارو شکر‌.. اره ... 

ینی نمیدونم😂😂ولی خب من دوسش دارم و احساس خوبی دارم باهاش...

ندشتع بود طلسم رو دور میکنه و... حالا ی از خدا بیخبری هم‌ک خیییلی بهم نزدیکه اینکارو برام‌کرده... امیدوارم بی اثر باشه💔