2777
2789

تاپیک قبلی آز شوهرم بود. اینم سونو الان عکسشو می‌زارم اگه بلدید لطفاً راهنمایی کنید

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان داری، در واثع یکم شدیده که شده سندروم تخدان پلی کیستیک. من پزشک نیستم سال ۹۵ خودم داشتم و میدونم یکم این چیزا رو

دو ماه یاسمین خوردم که آلمان تولید شده بود خوب شدم الان متاسفانه پیدا نمیشه

حتما به پیج niloofarpcossupport سر بزن 

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
تنبلی تخمدان داری، در واثع یکم شدیده که شده سندروم تخدان پلی کیستیک. من پزشک نیستم سال ۹۵ خودم داشتم ...

منم داشتم با دیان و گلوکوفاژ خوب شدم

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
منم داشتم با دیان و گلوکوفاژ خوب شدم

منم این ماه برا اولین بار بعد از دو سال پریودم عقب افتاده نگرانم خیلی🤕 تغذیه رو هم مراعات میکنم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

پریودم منظمه.دقیق. 

منم این ماه برا اولین بار بعد از دو سال پریودم عقب افتاده نگرانم خیلی🤕 تغذیه رو هم مراعات میکنم

منم تو این دو سال کرونا وزنم خیلی بالا رفته دکتر گفت اگه کنترل نکنی تنبلی برمیگرده . من سال ۹۷ درمان شدم و بعد بچه دومم رو دنیا آوردم تا الآن پریودم منظم بوده . اما الآن کاهش وزن برام غصه شده خیلی سخته

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
پریودم منظمه.دقیق. 

منم پریودم تقریبا منظم بود و هورمونام نرمال بود اما تو سونو پلی کیستیک بودم

منم تو این دو سال کرونا وزنم خیلی بالا رفته دکتر گفت اگه کنترل نکنی تنبلی برمیگرده . من سال ۹۷ درمان ...

من از سال ۹۷ چاق شدم یکم، قدم ۱۶۶ شدم ۶۷ کیلو. مردم و زنده شدم تا بشم ۵۱. توی نه ماه کم کردم. بعد الان چند وقته تند تند دارم تپل میشم نمیدونم چم شده. توی دو ماه و نیم، سه کیلو زیاد کردم واقعا نمیدونم چرا! هرچند ۵۶ کیلوام و شاید به نظر زیاد نیاد ولی همش میگم شاید برا همین عقب افتاده