2777
2789
عنوان

این خودنماییه؟

150 بازدید | 15 پست

بچه ها من مادربزرگم ب رحمت خدا رفت چند وقت پیش

استوری متن در مورد مرگ عزیز گذاشتم عکس پروفایلم سیاهه ولی ریپلای بستم

دوستم پیام داد نزار 

بچه های دانشگاه فک میکنن برا خودنمایی گذاشتی پاک کن

گف فلانی پدرش فوت کرد استوری نزاشت تو گذاشتی

واقعا این طوریه؟

من بخاطر اینکه فامیلا چن تا تو پیجمم گذاشتم ولی اگ بده پاک کنم

ریپلای هم بستم اخه چ خود نمایی😔

نه خودنمایی نیست

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودنمایی با پروفایل درباره عزیز فوت کرده؟!؟!؟!!

به حق چیزای نشنیده 

فوت کردن عزیزانمون هم خودنمایی و چشم و هم چشمی داره مگه؟؟؟

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

اون نمیدونسته خودنمایی یعنی چی😐

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
حس بد پیدا کردم  قصدم خود نمایی نبود حتی اعلامیه استوری نکردم فقط متن استوری راجع ب مرگ عکس ...

اون خواسته یه چیزی بگه 

به جایی ک تسلیت بگه ...

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
خودنمایی با پروفایل درباره عزیز فوت کرده؟!؟!؟!! به حق چیزای نشنیده  فوت کردن عزیزانمون هم خود ...

نمیدونم من از فضا دانشگاه خبر ندارم

ولی اگ قصد خودتمایی داشتم میزدم ک کی ام فوت کرده

ریپلایمم باز میکردم ک پیام بدن بقیه

ولی واقعا قصدم این نبود نمیخام برام دانشگاه حاشیه ایجاد بشه

نمیدونستم انقد رو رفتار آدم فوکوس میکنن