2777
2789
عنوان

کنکور۱۴۰۱

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من کنکور ۱۴۰۱ میخام بدم . انسانی. از طرفی مترجمی زبان دوست دارم از طرف دیگه هم دبیری .اما دو دل موندم و تا الان هم چیزی نخوندم.

حالا بنظرتون من چه درسایی و از چه قسمت هایی شو بخونم که بتونم همونارو درست بزنم و قبول شم.منطقه سه ام.

لطفا راهنمایی کنین که از فروردین تا خرداد بتونم حداقل اینارو بخونم ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما کنکور دادین؟میشه راهنماییم کنین چیکار کنم تو این سه ماه بتونم رتبه خوبی بیارم 🥲🥲🥲

نه من خودم امسال کنکور دارم 

ولی خوب خیلی پرسیدم و سوال کردم 

شما انسانی میخواین کنکور بدین به راحتی میتونین با درصد های 30 40 درصد قبول بشین 

شروع کنین به خوندن با همون بودجه بندی هایی که از سازمان سنجش میگیرین ببین کدوم درس های سوالاش زیادی داره اونا رو انتخاب کن بقیه رو هم حذف کن و نخون بیشتر تست بزن و وقت زیادی رو درسنامه صرف نکن 

من مطمئنم میتونی❤️😊

نه من خودم امسال کنکور دارم  ولی خوب خیلی پرسیدم و سوال کردم  شما انسانی میخواین کنکور ب ...

ان شاء الله خدا از دهنت بشنوه دوتامونم قبول شیم .🥲مرسی همین کارو میکنم دستت دردنکنههههه