2777
2789
عنوان

سووسک🦗

124 بازدید | 14 پست

من:  ایییییییییییی یه سوسک زشت و چندش

سوسک: ابیییی یه ادم بی پول  و بد بخت  و افسرده که تو ایران زندگی میکنه

:))))))))

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😑😑😑

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

😐😐😐😐ناراحتی توایرانی 

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
فایده و کارایی اولیه بیشترع تا دومیه

🤕

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

😐😐😐😐ناراحتی توایرانی 

نه دارم از خوشحالی بال در میارم😃😑

نه دارم از خوشحالی بال در میارم😃😑

پول نداری ولی توقع خیلی داری ها ازخداتم باشه اینجایی

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
پول نداری ولی توقع خیلی داری ها ازخداتم باشه اینجایی

چرا از خدام باید باشه؟ 

ادب نداری خیلی زبون داریاا

چرا از خدام باید باشه؟  ادب نداری خیلی زبون داریاا

الان کجایه حرفم دقیقابی ادبی بود

خودت میگی بدبخت وبی پول افسرده ای بعد ناراحتم هستی توایرانی 

خب چی بگم 

برات دعاکنم پولدارشی بری امریکاخوبه؟

الان کجایه حرفم دقیقابی ادبی بود خودت میگی بدبخت وبی پول افسرده ای بعد ناراحتم هستی توایرانی  ...

اول اینکه این جوکه  

بعدم چرا باید خوشحال باشم تو ایرانم؟ همه ی افسردگی و بی پولی مردم به خاطر اوضاع کشوره

هر سال همه چی ده برابر میشه حقوقا هیچی

۷۰ درصو مردم زیر خط فقرن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز