2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست
نمیذارم جدی بشه نمیذارم از پیشمون بری مگه الکیه بذارم دختر به این خوبی از پیشمون بره

دیگ خیلی واس این حرفا دیره 😘😘من کار خودمو کردم و چشام سنگین شدن کمتر از دوساعت دیگه برای همیشه👋

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه ولی یلحظه فکردم علی صدام زد خیلی حس خوبی بود 

بله به این چیزا فکر کنید اونم گناه داره 

الان خدا منتظره منصرف بشی و ازش کمک بخوای شیمون شو 

هنوز فرصت هست تا دیر نشده منصرف شو خواهش میکنم

کار خودتو کردی؟شوخی؟

نه عزیزم آدمی که از همه چی ببره دیگه شوخی براش بی معنیه 

بهت گفتم تا،۱۲هستم ک 

جوری تو این دو ساعت بدون درد تخریب میشم ک حتی خودمم نمی‌فهمم 

ی مرگ آروم و بی درد 

خیلی چشام سنگین شده دلم میخاد بخابم اما نمیخابم وامیستم تا ببینم کی دیگه نفسای آخرم میرسه گوشیمو بشکونم وتمام👋❤️

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
دیگ خیلی واس این حرفا دیره 😘😘من کار خودمو کردم و چشام سنگین شدن کمتر از دوساعت دیگه برای همیشه👋

هیچ وقت دیر نیست به سمت خدا برگرد 

خدا رو به یادت بیار اقا پسره رو یادت بیار قرار نیست دل اون بشکنی

حالم خوب نیس 😂😂😂😂😂زود تر از چیزی ک تخمین زده بودم دارم میمیرم،از ساعت۱۰وپنحاه شروع کردم ب نوشتن این پست کی تموم میشه خدا می‌دونه 

حلالم کنید 

دعا کنید خدا ببخشه منو 

یا حق👋