2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست

فک کردی اونایی که عاشق همن همینطور کشکی به هم رسیدن ؟

باور کن اکثرا با کلیییی سختی بهم رسیدن 

از خیلیا شنیدم که میگن خیلی سختی کشیدیم ولی اخرش بهم رسیدیم

تو میخوای این فرصتو از خودت بگیری؟

میخوای روزهای خوب ایندرو نابود کنی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@نگاردخترپاییز    

چرت نگو خار😐

خل شدی خب نشد ک نشد از ادل شرو کن💔

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
قوی باش.تو خودتو بکشی همه اول شاید گریه و زاری کنن ولی بعدا فراموشت میکنن خاک سرده. این پسره هم میره ...

نمیتونم بجنگم😭😭😭😭😭با کی بجنگم با پدری ک یک کلوم حرفمو گوش نمیکنه 

باهام حرف نمیزنه 

حرفم مهم نیس براش 

یا با مادری ک از ترس اینکه پدرم ازش ناراحت نشه هیچی نمیگه و میگه علیو فراموش کن 😭😭😭😭

یا با علی که میگه زندگی بی تو ینی مرگ و پدرتو راضی کن نکنی میام میبرمت با کی بجنگممممم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
من موفقیت نمیخاااااااام من از این دنیای کوفتی هر چی خاستم ندااااادددددد گرفت فقط  الآنم علیو م ...

ببین هیچکس از فرداش خبر نداره 

تو هیچیو نمیتونی پیش بینی کنی شاید راضی شدن با ازدواجتون شاید حتی تونستی به موفقیتای بهتر و بیشتری برسی همه این شایدا میتونه بشه قطعا درصدرتی که خودت بخوای🙂پس با مرگت همه اون روزای خوبی که الان منتظرتن رو نگیر😐من اصن ندیدمت اصن نمیشناسمت ولی لطفا اینکارو نکن❤

ماهی که بر خشک اوفتد قیمت بداند آب را...
اون داره با اون کاراش کمرتو خورد میکنه هیچ مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انگار نیست دا 

هنوزم بابامو دوس دارم و نمیخام شخصیتش خراب بشه نمیخام😭😭😭

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
نمیتونم بجنگم😭😭😭😭😭با کی بجنگم با پدری ک یک کلوم حرفمو گوش نمیکنه  باهام حرف نمیزنه  ...

برو با علی فقط

آینده ات مهمه 

خانواده ات عین خانواده من یه دنده و لجبازن تا دیدن یه چی میخوایم میگن ن

منم الان واقعا آینده ام برام مهمتره میخوام از اینجا برم 

فک کردی اونایی که عاشق همن همینطور کشکی به هم رسیدن ؟ باور کن اکثرا با کلیییی سختی بهم رسیدن  ...

کو آینده😭😭😭😭😭😭😭

ببین هیچکس از فرداش خبر نداره  تو هیچیو نمیتونی پیش بینی کنی شاید راضی شدن با ازدواجتون شاید ح ...

مرسی که انقد خوبید از همتون ممنونم 

ولی نمیتونم با این شایدا بمونم و هر روز خورد بشم😭😭😭😭بسه دیگ بریدم از همه چی

انگار نیست دا  هنوزم بابامو دوس دارم و نمیخام شخصیتش خراب بشه نمیخام😭😭😭

باشه عزیزم من چون وافعا برام مهم بودی وظیفه مو انجام دادم اینکه تو خودت نمیخوای خوشبخت باشی دیگ دست ما نیست 

ولی بدون با خودکشی تو بدتر تو فک و فامیل خورد میشن

نمیتونم بجنگم😭😭😭😭😭با کی بجنگم با پدری ک یک کلوم حرفمو گوش نمیکنه  باهام حرف نمیزنه  ...

اگه جنگ و مبارزه آسون بود که همه به خواسته هاشون رسیده بودن. ولی رک میگم چون میزارمت جای خواهرم این پسر اگه واقعا عاشق باشه اسمونو به زمین میرسونه تا پدرتو راضی کنه .از لحاظ روانشناسی هم پسرا برای عشقشون تا لب گور میرن.

بهترین راه برات الان صبره .۳ تا ۶ماه صبر کن تا منطقی تر فکر کنی .ببینی چرا بابات مخالفه .پسره جلو میاد یا جا میزنه و ...صبر صبر صبر . 

لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات مهمونم کنید .  ان شاءالله که شما هم به حاجتتون برسید  
برو با علی فقط آینده ات مهمه  خانواده ات عین خانواده من یه دنده و لجبازن تا دیدن یه چی میخوای ...

بقران نمیتونم 😭😭😭😭پدرم داغون میشه با فرارم

برو با علی فقط آینده ات مهمه  خانواده ات عین خانواده من یه دنده و لجبازن تا دیدن یه چی میخوای ...

خونوادم جورین ک ترجیح میدن یکی بمیره ولی ابروش نره 

من بمیرم براشون راحت تره تا فرار کنم